Spor yazarlarının fotoğrafları Ercan'da sergileniyor

8 Mayıs 2024

A
A

Spor Yazarları Derneği üyesi foto muhabirlerinin, spor karşılaşmalarında çektikleri fotoğraflar Ercan Havalimanı'nda yer alan sergi ile ziyarete açıldı.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği üyelerinin fotoğraflarından seçilen bazı çalışmalar Ercan Havalimanı'nda sergileniyor.

Dernekten verilen bilgiye göre, T&T Havalimanı İşletmeciliği işbirliğiyle, giden yolcu bölümünde kurulan sergide, 19 spor yazarı tarafından spor müsabakalarında çekilen yaklaşık 100 fotoğraf yer alıyor.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Başkanı Necati Özsoy, ülke medyasında foto muhabirlerinin büyük emekleri ile spor müsabakalarında yakalanan güzel karelerin sadece medyada değil, Ercan Havalimanı’ndan yurt dışına giden misafirlerin ve turistlerin de izleyebileceği bir alanda sergilenmesinin oldukça önemli ve anlamlı olduğuna vurgu yaptı.

T&T Havalimanı İşletmeciliği Genel Müdürü M. Serhat Özçelik de, sosyal sorumluluk projeleri içerisinde Ercan Havalimanı’nda her ay düzenlenen sergilerde sanata ve sanatçının yanında bu ay spor fotoğrafçılığına yer verdiklerini ifade etti.  

Özçelik, “Spor fotoğrafçılığı ayrı bir fotoğrafçılık dalıdır. Özel yetenek ve uğraş isteyen bir fotoğrafçılık sanatıdır. Bu yüzden sergideki fotoğrafların her biri bizler için çok özel ve ayı ayrı anlamlar içeriyor. Sergideki fotoğraflar, sergiyi gezenleri sadece bugünlere değil geçmişe de tarihi bir yolculuğa çıkarıyor.” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar