Sosyal Hizmetler'den yardım alan yaşlılara yemek organizasyonu

21 Mart 2024

Güncelleme: 21 Mart 2024

A
A

Sosyal Hizmetler Dairesi'nden yardım alan yaşlılar için, Girne'de iftar yemeği düzenlendi. Bakan Gardiyanoğlu, yalnızca yılda bir hafta değil, her zaman yaşlıların yanında olmak için çalıştıklarını ifade etti.

ZgotmplZ

18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi'nden yardım alan yaşlılar, Girne'de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre; yemeğe, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, eşi Zeliş Gardiyanoğlu ve bakanlık bürokratları ile dokuz bölgede Sosyal Hizmetler Dairesi'nden yardım alan 200 yaşlı katıldı. ​

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gadiyanoğlu konuşmasında, yaşlıların gelecek kuşaklara rehber, dün ile bugün arasında bir köprü olduğunu kaydetti.

Yaşlılardan edinen bilgi, tecrübe ve terbiyenin çok değerli olduğuna işaret eden Gardiyanoğlu, yalnızca yılda bir hafta değil, her zaman yaşlıların yanında olmak için çalıştıklarını ifade etti.

Bakanlık olarak 2024'ü Sosyal Hizmet Yılı ilan ettiklerini anımsatan Gardiyanoğlu, kalıcı ve sürekli sosyal hizmet politikaları hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Gardiyanoğlu, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlenen yemeğin gerçekleşmesine katkı koyan Sosyal Hizmetler Dairesi personeline ve Acapulco Otel yetkililerine teşekkür etti.

Gardiyanoğlu, tek tek masaları da gezerek yaşlılarla sohbet etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar