"Şiirin Sonbaharı” seyirciyle buluştu, son gösterim bugün

30 Kasım 2022

Güncelleme: 30 Kasım 2022

A
A

Baraka Gençlik Tiyatrosu’nun hazırladığı “Şiirin Sonbaharı” adlı şiir dinletisi LefArabahmet Kültür Evi’nde seyirci karşısına çıktı. Son gösterim bugün.

ZgotmplZ

Baraka Gençlik Tiyatrosu’nun hazırladığı “Şiirin Sonbaharı” adlı tiyatral şiir dinletisi Arabahmet Kültür Evi’nde seyirciye sunuldu.

2017'de yaşamını yitiren program yapımcısı ve yazar Hakan Çakmak’ın, 29 Kasım’da doğum günü olması sebebiyle anıldığı etkinlikte izleyiciler duygu dolu anlar yaşarken, interaktif sahnelerde oyunculara eşlik ettiler.

Baraka Kültür Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre, kasım ayında hayatını kaybeden şairler; Fikret Demirağ, Gülten Akın, Orhan Veli Kanık, Ümit Yaşar Oğuzcan ve Nevzat Üstün'ün, hayatından kesitler ve şiirler ile sahneye taşınırken, yine kasım ayında hayatını kaybeden önemli müzisyen Timur Selçuk şarkıları oyunda yer aldı.

Sol Anahtarı şarkılarının da yer aldığı gösteriyi Fikret Demirağ’ın eşi Emine Demirağ da izledi.

SON GÖSTERİM BUGÜN

"Şiirin Sonbaharı", bu akşam saat 19.00’da Arabahmet Kültür Evi’nde son gösterimini yapacak.

Baraka Tiyatro ekibine yeni katılan 6 gencin hazırladığı şiir-oyun, hem öğretici hem de keyifli bir dinleti sunmayı amaçlıyor. Seyircilere müzik ve şiir dolu bir gece yaşatmayı hedefleyen gençler, tüm sanat severleri oyunlarına davet ettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar