Rüya Taner ve Kürşat Başar rüzgarı Londra'da esecek

4 Nisan 2024

Güncelleme: 4 Nisan 2024

A
A

Rüya Taner ile Kürşat Başar’ın "Bir Yazar Bir Piyanist" temalı konser maratonu sürüyor. Bu bağlamda iki müzisyen Londra’da sahne alacak.

ZgotmplZ

İngiltere'nin başkenti Londra'da devlet sanatçısı, piyanist Rüya Taner ve saksafon sanatçısı aynı zamanda yazar Kürşat Başar, "Bir Yazar Bir Piyanist" temalı konser maratonu kapsamında unutulmaz bir konser verecek.

Hürriyet'ten Halil Yetkinlioğlu'nun haberine göre, Bromcom’un düzenlediği etkinlik, St. James’s Church Piccadilly’de 20 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’de gerçekleşecek.

İki sanatçı geçen yıl, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100'üncü yıl etkinlikleri kapsamında İskoçya ve İngiltere’de konserler vermişti.

YOĞUN BEĞENİ TOPLUYORLAR

Rüya Taner ve Kürşat Başar, solo piyano eserlerinden oluşan eşsiz repertuvara ait eserleri, müzikleri ve Türk halk ezgilerini, caz armonileriyle birleştirerek, farklı bir bir repertuar ile beğeni topluyor.

Mozart ve Liszt yarışmalarında İngiltere çapında birincilikler elde eden Rüya Taner, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye’nin önde gelen piyanistlerinden ve bir Steinway & Sons sanatçısıdır.

Yazar, gazeteci ve müzisyen kimliğiyle de yol alan Kürşat Başar, Türkiye’nin en iyi şefleri, en iyi solistleri ve müzisyenleriyle Türkiye ve yurt dışında yüzlerce konser veriyor. Başar, Sezen Aksu, Candan Erçetin, Nükhet Duru, İlhan Şeşen, Yaşar, Yeşim Salkım, Ferhat Göçer gibi sanatçıların eşlik ettiği albümlerin yanı sıra özel gecelerde de yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar