NorthernLand: Başarımızın arkasında ''kadınlar'' var

7 Mart 2024

Güncelleme: 8 Mart 2024

A
A

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan NorthernLand İletişim Müdürü Feriha Yiğittürk, kadınların katkısının şirket projelerinin temelini oluşturduğunu ve başarıda önemli bir rol oynadığını ifade etti.

ZgotmplZ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü veya Dünya Emekçi Kadınlar Günü, her yıl 8 Mart tarihinde kutlanan uluslararası bir gün.

Bu gün, kadın hakları ve kadınların sosyal, siyasi ve ekonomik başarılarına dikkat çekmek, kadınların toplumdaki rollerini ve statülerini güçlendirmek amacıyla ülke  genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

NorthernLand Group'un Reklam ve Kurumsal İletişim Müdürü Feriha Yiğittürk, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, kadınların başarıya katkısını vurgulayan Yiğittürk, NorthernLAND'ın kaliteli yaşam alanları yaratma amacıyla kadın emeğini ve yaratıcılığını her projeye dahil ettiğini belirtti.

NorthernLand Group'un Reklam ve Kurumsal İletişim Müdürü Feriha Yiğittürk.

Yiğittürk, "Kadın Varsa Başarı Vardır" başlıklı mesajında, NorthernLAND'ın 20 yıldır kaliteli yaşam alanları yaratmanın gururunu yaşadığını ve kadın emeğini, yaratıcılığını ve sevgisini her projelerine kattıklarını belirtti.

Şeffaflık, dürüstlük ve güvenilirlik prensipleriyle hizmet verdiklerini vurgulayan Yiğittürk, bu başarının en önemli unsurlarından birinin kadınların olduğunu ifade etti.

NorthernLAND'ın 250'den fazla kadın çalışanı ve kadın yöneticilerle toplumsal cinsiyet eşitliğine katkı sağladığını dile getiren Yiğittürk, daha güzel bir ülke ve dünya için kadınların etkinlik alanlarının güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

NorthernLAND olarak yüksek standart ve kalite, yenilikçi ve modern bir anlayışla çalıştıklarını vurgulayan Yiğittürk, mesajını "Düşümüz, fikrimiz, gücümüz ortak: Kadın Varsa Başarı Vardır!" diyerek sonlandırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar