Kütüphanelerde perşembe sohbetleri başlıyor

6 Mart 2024

Güncelleme: 6 Mart 2024

A
A

Kültür Dairesi'nin kütüphaneleri canlandırmak için düzenlenlediği Akdeniz Esintileri Perşembe Sohbetleri, yarın "Tıp Doktorlarımıza Vefa" başlığıyla başlıyor.

ZgotmplZ

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi’nin kütüphaneleri uğrak yeri haline getirme hedefiyle 2022 yılının haziran ayında başlattığı Akdeniz Esintileri Perşembe Sohbetleri mart ayında tıp doktorlarını konuk ediyor.

Kültür Dairesinden yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’da Milli Kütüphane ile Girne, Güzelyurt, Gazimağusa, Akdoğan, Mehmetçik ve Yeni Erenköy Halk Kütüphaneleri, 7 Mart Perşembe (yarın) “Tıp Doktorlarımıza Vefa” başlığıyla sohbet toplantılarına başlıyor.

Doktorların anılarını paylaşacağı sohbet toplantılarının konukları ise şöyle;

  • Lefkoşa’da Milli Kütüphane’de Dr. Alsev Tunalıer,
  • Gazimağusa Halk Kütüphanesi’nde Dr. Arif Albayrak,
  • Güzelyurt Halk Kütüphanesi’nde Dr. Nuriye Ertürk,
  • Mehmetçik Halk Kütüphanesi’nde Dr. Fatma Çimen Tuğlu,
  • Akdoğan Halk Kütüphanesi’nde Dr. Hasan Topal saat 10.00’da,
  • Girne Halk Kütüphanesi’nde ise Dr. Ayten Berkalp saat 10.30'da başlayacak halka açık sohbet toplantılarında anı ve deneyimlerini paylaşacak.
SONRAKİ PERŞEMBE GÜNLERİ DEVAM EDECEK

Kültür Dairesinden verilen bilgiye göre, Kültür Dairesi bünyesindeki tüm kütüphanelerde farklı konu ve konuklarla birbirinden bağımsız olarak sürdürülen Akdeniz Esintileri Perşembe Sohbetleri etkinliği, 14, 21 ve 28 Mart 2024 tarihlerinde devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar