KKTC'de bir ilk: Dems Grup'tan görkemli "Hera" tanıtımı

27 Kasım 2023

Güncelleme: 27 Kasım 2023

A
A

Dems Grup'un Bafra'da hayat geçecek ve otelden tapu alma imkanı sunan "KKTC'nin ilk projesi" olan “Hera Luxury Resorts”un tanıtımı, dün akşam gerçekleşti.

ZgotmplZ
Dems Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Can (ortada), etkinliğin sunuculuğunu üstlenen Pınar Altuğ Atacan (sağdan ikinci) ve gecede sahne alan Ozan Doğulu (soldan ikinci) ve Hera (soldan üçüncü) ile basın mensuplarına poz verdi.
MYK

Dems Grup, yeni projesi “Hera Luxury Resorts”un tanıtımını dün akşam görkemli bir etkinlikle gerçekleştirdi.

Bafra Limak Otel'de gerçekleşen ve Türkiye'nin önde gelen oyuncularından Pınar Altuğ Atacan’ın sunumunu üstlendiği etkinlikte, ünlü müzisyen Ozan Doğulu, şarkıcılar Hera ve Beste Korkmaz sahne alırken, özel dansçı ve dev kemancılar da görsel şov sergiledi.

Geceye Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ve Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da onur konuğu olarak katıldı.

Tanıtımda “Hera Luxury Resorts” projesi hakkında bilgiler aktaran Dems Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Can, yatırım bedelinin 200 milyon dolar olduğunu belirtti.

Can, Bafra Oteller bölgesinde 348 adet otel tipi daireden oluşacak projenin KKTC'nin "ilk ve tek tapulu otel odası" olan projesi olarak hayata geçeceğini belirterek, 7 yılda amortisman garantisi sunduklarını proje hakkında şu bilgileri paylaştı:

  • 348 adet otel tipi konut, 3 farklı daire tipinden oluşan Hera Luxury Resorts projemizde her bütçeye ve tercihe uygun seçeneklerimiz mevcut.
  • 9 bloktan oluşan projemizde Studio, Penthouse ve 2+1 daire tiplerimizde yeşil alan, cafe & restoran, spor salonu, ticari alanlar, havuz, spor alanları, yürüme parkuru, spa, oyun kulubü, otopark ve 7/24 güvenlik sisteminin yer aldığı Hera Luxury Resorts, bir yaşam alanı olarak düşünüldü.
  • Akıllı oda sistemiyle yapılan projemizde tatile gittiğinizde en lüks otelde verilen hizmeti ve keyfi alarak, gitmediğiniz zamanlarda ise tapunuzla gelir elde etme imkanına sahip oluyorsunuz.
  • Projelerimizde lokasyonlara dikkat ediyoruz. Hera Luxury Resorts stratejik konumu, yatırımcılara sunduğu elverişli imkanları, doğal güzellikleri ve değerini her geçen gün artıran gayrimenkul seçenekleri ile Bafra bölgesinden tapu sahibi olabileceğiniz tek proje. 'Oteliniz eviniz olsun' sloganıyla yola çıktık.
  • Hera Luxury Resorts ilk ve tek akıllı oda sistemli bir proje. Bizim projelerimiz her beğeniye, tercihe ve bütçeye göre çeşitlilik göstermektedir. Böylelikle de yatırımcılarımıza birçok seçenek sunmuş oluyoruz.
"ŞAMPİYON MELEKLER"E ANLAMLI DESTEK

Dems Grup Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Can, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne, "Venice" projesinden bir dairenin gelirini hediye edeceğini de belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar