Kadınlar Geleceğe Yön Veriyor... Kavuklu ve Bezircioğlu'ndan özel açıklamalar

2 Aralık 2023

Güncelleme: 2 Aralık 2023

A
A

Üçüncüsü düzenlenen “İş’te Kadınlar Zirvesi” ekonomiye yön veren çok sayıda kadını bir araya getirdi. GİKAD Başkanı İçim Çağıner Kavuklu ve KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, zirve sırasında MYK Haber’e özel açıklama yaptı.

ZgotmplZ
GİKAD Başkanı İçim Çağıner Kavuklu (solda) ve KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu
MYK

Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliği ile bu yıl “Geleceğe Yön Veriyor” sloganıyla üçüncü kez düzenlenen “İş’te Kadınlar Zirvesi” Türkiye, Azerbaycan ve Kazakistan’dan 200’e yakın misafiri ağırladı.

30 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Girne Acapulco Resort’da gerçekleşen zirve, Türkiye Belediyeler Birliği desteği ve Türk Hava Yolları, Garanti Bankası, Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Acapulco Hotel katkılarıyla gerçekleşti.

Ekonomiye yön veren çok sayıda özel konuğun panelist olarak katıldığı zirvede ilk günün sonunda defile, ikinci günün akşamında ise Cumhuriyet Balosu yapıldı.

Türkiye'den sanatçı Gülben Ergen de, zirvede Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı olarak "Kadınlar ve Çocuklar Gülsün" başlıklı bir sohbet gerçekleştirdi.

GİKAD Başkanı İçim Çağıner Kavuklu ve KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, zirve sırasında MYK Haber’e özel açıklama yaptı.

GİKAD Başkanı Kavuklu, KAGİDER ile ele verdiklerini işaret ederek, buradan çıkacak iş birlikleriyle ekonomiye ve toplumsal hayata katkılar sunmak istediklerini belirtti.

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu da girişimci kadınların gücünü ve potansiyelini kullanarak her iki ülkenin ileriye taşınacağına vurgu yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar