Kadına şiddete karşı hukuki destek toplantısı Lefkoşa'da

15 Mayıs 2024

A
A

Barolar Birliği'nin, "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Hukuki Destek Mekanizması" konulu bilgilendirici ve herkese açık düzenlenen toplantıları devam ediyor. Toplantı bu kez, perşembe günü Lefkoşa'da düzenlenecek.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Barolar Birliği (KTBB) İnsan Hakları Komitesi'nin, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Hukuki Destek Mekanizması Bilgilendirme Toplantıları'nın yedincisi, perşembe günü Lefkoşa'da yapılacak. 

KTBB'den yapılan açıklamaya göre, altıncısı Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi’nde gerçekleştirilen, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele ve Hukuki Destek Mekanizması Bilgilendirme Toplantıları serisi Lefkoşa Belediyesi ile devam edecek.
 
Açıklamada, KT Barolar Birliği İnsan Hakları Komitesi, adli yardım listesinde görev alan avukatların katılımıyla gerçekleşecek toplantının, 16 Mayıs 2024 Perşembe günü Lefkoşa Belediyesi işbirliği ile saat 18.00’de Arabahmet Kültür ve Sanat Evi’nde yapılacağı belirtildi.

Av. Ezgi Kiraz ve Av. Öykü Akcan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısının, ilgi duyan herkesin katılımına açık olduğu da kaydedildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar