İki Cumhurbaşkanı düğünde yan yana geldi

1 Ekim 2022

Güncelleme: 1 Ekim 2022

A
A

Çevre ve Kültür Mirasını Koruma Vakfı Ezcan Özsoy'un kızını evlendirdiği geceye siyasetçiler akın etti. Düğünde yeni ve eski iki cumhurbaşkanı da bir araya geldi.

ZgotmplZ Ersin Tatar / Facebook

Kuzey Kıbrıs Çevre ve Kültür Mirasını Koruma Vakfı Ezcan Özsoy'un dün akşam gerçekleşen kızının düğünü, siyaset dünyasının ağır isimlerini bir araya topladı.

Düğüne Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 2'nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, eski Başbakan, Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefkoşa Milletvekili Faiz Sucuoğlu ve eski UBP Lefke Milletvekili Aytaç Çaluda katılan isimlerdendi.

Cumhurbaşkanı Tatar, düğüne yalnız katılmayı tercih ederken, Talat, Töre ve Sucuoğlu eşleriyle birlikte törene iştirak etti.

Tatar, kişisel sosyal medya hesabından törenden kareler paylaşırken, "Değerli arkadaşımız Ezcan Özsoy’un kızının düğününde... Genç çifte ömür boyu mutluluklar, her iki aileye de mutluluklar dilerim." notunu düştü.

Ersin Tatar, düğünün sahiplerinden olan ve torununu evlendiren, "Foto Diana" olarak bilinen ülkenin yaşayan en eski stüdyo fotoğrafçısı Mustafa Mehmet Salih Okay ile de gecede bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Mustafa Mehmet Salih Okay ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Mustafa Mehmet Salih Okay, geçtiğimiz temmuz ayında 100'üncü yaşını kutlamış, Cumhurbaşkanı Tatar, yaş gününü kutlamak amacıyla Okay'ı evinde ziyaret etmişti. Ziyarette Okay'ın damadı Ezcan Özsoy da bulunmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar