Gülseren Göleti'nde etkinlik

9 Mayıs 2024

Güncelleme: 10 Mayıs 2024

A
A

Gazimağusa'da Gülseren Göleti'nde cumartesi günü sabah saatlerinde "Dünya Göçmen Kuşlar Günü" nedeniyle etkinlik düzenleniyor. Sulak alanlar gezisinin de yapılacağı etkinliğe katılımcıların fotoğraf makinesi getirmeleri istedi.

ZgotmplZ

"Dünya Göçmen Kuşlar Günü" için cumartesi günü Gazimağusa'da Gülseren Göleti'nde bir etkinlik düzenlenecek.

Çevre etkinliklerini sürdüren beş örgüt ve oluşumun ortaklaşa düzenleyeceği etkinlik saat 07.00'de başlayacak. Çevre Eğitimi ve Yönetimi Uzmanı Dr. Asuman Korukoğlu ve Çevre Eğitimi ve Yönetimi Uzmanı Peyzaj Mimarı Dr. Gülizar Eroğlu'nun günün anlam ve önemi hakkında sunum yapacakları etkinlikte, ardından "Mağusa sulak alanlar gezisi" gerçekleştirilecek.

Her Daim Doğa Dostları Grubu, Kıbrıs Sulak Alan Topluluğu, Peyzaj Mimarları Odası, Karpaz Dostları Derneği ve Toplumsal Varoluş Derneği tarafından düzenlenecek etkinlik, 07.00-08.00 saatleri arasında Gülseren Göleti'nde yer alacak.

Organizasyon komitesi adına Yusuf Şentuğ yaptığı açıklamada, katılımcıların sessizce sulak alandan uzak bir yere arabalarını park etmelerini ve varsa dürbün ile fotoğraf makinesi getirmelerini istedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar