Funda Arar ile Merit'te üst üste bayram coşkusu yaşandı

12 Nisan 2024

Güncelleme: 13 Nisan 2024

A
A

Türk pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar, Ramazan Bayramı'nın birinci günü Merit Royal Diamond Hotel, ikinci günü ise Merit Crystal Cove Otel'de sahne alarak, konuklara unutulmaz bir bayram yaşattı.

ZgotmplZ
Konser salonunu dolduranlar Funda Arar ile müziğe ve eğlenceye doydu.
Samet Karakoç

Türkiye'nin en sevilen isimlerinden Funda Arar, bayrama özel repertuvarıyla Ramazan Bayramı'nın ilk iki günü Merit misafirlerine müzik ziyafeti sundu.

Arar, bayramın birinci günü (10 Nisan Çarşamba) Merit Royal Diamond'da, ikinci günü (11 Nisan Perşembe) ise Merit Crystal Cove Otel'de sevenleriyle bir araya geldi.

Funda Arar, güçlü sesiyle konukların kulaklarının pasını sildi.

Ramazan ayı dolayısıyla konserlerine ara veren şarkıcı, iki gün üst süte çıktığı Merit sahnesinde, izleyicileri mest ederken, performansıyla adeta çifte bayram yaşattı.

Royal Diamond'da gri ve siyah renkli şık bir sahne elbisesi tercih eden sanatçı, Crystal Cove'da ise sarı elbisesi ve zarafetiyle de dikkatleri üzerinde topladı.

Sanatçı, konser öncesi kuliste MYK Haber ekibinin de aralarında olduğu basın mensuplarıyla bir araya gelerek, soruları yanıtladı.

İlk gün konseri öncesi kuliste basın mensuplarıyla da bir araya gelen Funda Arar, bir aylık arayı işaret ederek, “Seyircimi özledim.” dedi, ayrıca çocukluk dönemindeki bayramlara olan özlemini, “Bayram gelince içimizi heyecan kaplardı. Yeni kıyafetler alınırdı. Hele misafire bayılırdık. Harçlıklarımızla da şeker ve çikolata alırdık.” sözleriyle dile getirdi.

Ailesiyle Kıbrıs'a geldiğini belirten sanatçı, işin yanında ailesiyle tatil de yapacaklarını anlattı.

Diğer yandan röportaj sırasında basın mensupları sürpriz yaparak, Arar'ın 8 Nisan olan geçmiş doğum gününü kutladı. Sürpriz karşısına şaşıran şarkıcı, pastayı kesti. Arar, "Çok doğum günü kutlayan biri değilim. Daha sakin ve sessiz... Yaş ilerledikçe kabuğuna doğru çekilen... Yakınlarımla bir arada olmayı seviyorum." dedi.

Funda Arar, sürpriz doğum günü pastasının mumlarını üfleyerek, yeni yaşını kutladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar