Edebiyat öğretmeni Derya Karslı Kılıçoğlu'nun ani vefatı büyük üzüntü yarattı

2 Kasım 2023

Güncelleme: 2 Kasım 2023

A
A

Güzelyurt Kurtuluş Lisesi öğretmenlerinden Derya Karslı Kılıçoğlu, geçirdiği kalp krizi sebebiyle yaşamını yitirdi.

ZgotmplZ

Güzelyurt Kurtuluş Lisesi öğretmenlerinden Derya Karslı Kılıçoğlu'nun ani vefat büyük üzüntüye yol açtı.

Kılıçoğlu'nun geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Yalovalı olan ve Bostancı'da ikamet eden Derya Karslı Kılıçoğlu, 17 Eylül 1999'dan bu yana edebiyat öğretmenin olarak Güzelyurt Kurtuluş Lisesi'nde görev yapıyordu.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, geçirdiği ani rahatsızlık dolayısıyla yaşamını yitiren Derya Karslı Kılıçoğlu için başsağlığı mesajı yayımladı.

Çavuşoğlu’nun mesajı şöyle:

“Güzelyurt Kurtuluş Lisesi’nde görev yapan Edebiyat öğretmenimiz Derya Karslı Kılıçoğlu’nu zamansız bir şekilde kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Acımız çok büyüktür. Genç yaşta aramızdan ayrılan değerli öğretmenimiz Derya Karslı Kılıçoğlu’na Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine, öğrencilerine ve eğitim camiamıza sabır ve başsağlığı dilerim.”

KTOEÖS EYLEMİNİ ERTELEDİ

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS), bugün Meclis ve Milli Eğitim Bakanlığı önünde düzenleyeceği mitingi, Derya Karslı Kılıçoğlu’nun vefatı nedeniyle 7 Kasım Salı gününe erteledi.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamada, “Güzelyurt Kurtuluş Lisesi öğretmen arkadaşımız, meslektaşımız Derya Karslı Kılıçoğlu’nun geçirdiği kalp krizi sebebiyle ani vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bu sebepten dolayı bugünkü eylemimizi 7 Kasım 2023 Salı günü saat 14.00’e erteliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun.” denildi.

YALOVA SPOR KULÜBÜ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Yalova Spor Kulübü de Kılıçoğlu’nun vefatının ardından bir başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda şunlar kaydedildi:

"Edebiyat öğretmeni, köylümüz, Kulübümüz kadın kollarında büyük emekleri geçen değerli insan Derya Karslı Kılıçoğlu'nu genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yalova Spor Kulübü olarak Derya öğretmene rahmet, tüm camiamıza ve ailesine sabırlar dileriz."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar