"Cem Olmak" ilk olarak Girne'de seyirci ile buluştu

2 Mart 2024

A
A

Şampiyon Melekler'e özel sahnelenen "Cem Olmak" müzikalinin ilk gösterisi Girne'de yer aldı.

ZgotmplZ

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği için özel olarak sahnelenmeye başlanan “Cem Olmak” müzikali, ilk gösterisini Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Salonunda gerçekleştirdi.

Girne Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, müzik ve dansın bir arada seyirciye sunulduğu ve Cem Karaca'ya saygı niteliği taşıyan müzikalin başrolünde Türkiye'den sanatçı Cem Özer yer alıyor.

Elde edilecek tüm gelirin Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği'ne bağışlanacağı duyurulan müzikal bugün Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

NEREDE?

Müzikal, yarın (3 Mart pazar) Güzelyurt Belediyesi Tiyatro Salonu'nda ve 4 Mart Pazartesi Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde seyirciyle buluşacak.

BİLETLER

Online biletlerin 300 TL karşılığında www.kibrisbiletcim.com adresinden temin edilebileceği belirtilen açıklamada, biletlerin Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası (Danışma), Gazimağusa Belediyesi, Güzelyurt Belediyesi ve tüm Gloria Jean’s Coffees şubelerinden de satın alınabileceği kaydedildi. Biletler ayrıca oyun günleri kapıda da satılacak.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar