Can dostlar için yapılan bağış gecesine yoğun ilgi

17 Kasım 2023

A
A

Merit Diamond’ta, sokaktaki ve barınaklardaki canlar için düzenlenen bağış gecesine yoğun ilgi oldu, önemli isimler katıldı.

ZgotmplZ

Engelli hayvanları ve sokak hayvanlarını desteklemek amacıyla çalışan Freedom Sanctuary Derneği adına, 14 Kasım’da Merit Hotelleri ana sponsorluğunda Diamond Hotel’de bağış gecesi düzenlendi.

Meritta Club Direktörü Burak Sarıkaş moderatorlüğünde başlayan gecede Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın eşi Sibel Tatar’ın yanı sıra, çok sayıda iş insanı ve oyuncu da geceye katılım sağladı.

Merit Hotelleri Entertainment Direktörü Arda Çancıoğlu, bir kez daha sokaktaki ve barınaklardaki canlar için sağlıklı bir gelecek tasarlamak amacıyla çalışmalara yalnızca bağış gecesinde değil sürekli devam edeceklerini ve haycanların yaşamlarını en iyi koşullarda sürdürebilmeleri için her türlü önlemin alınacağını vurguladı.

Çancıoğlu, ayrıca toplanan bağışla barınakta yapılacak iyileştirmeleri de ilerleyen günlerde basında paylaşacaklarını iletti.

TİBUK: BÜTÜN HAYVANLAR MASUMDUR

Yardıma muhtaç haycanlara acil durumlarda hızlı ulaşım sağlamak için kullanılmak üzere "Haybulans" bağışında bulunan Merit Hotelleri adına anahtarı derneğe Murat Besim Tibuk takdim etti.

Tibuk yaptığı konuşmada, "Bütün insanlar suçlu değildir ama bütün hayvanlar masumdur." dedi.

 AÇIK ARTIRMAYA DAMGA VURAN FORMA

Geceye katılan Merit Hotelleri Genel Koordinatörü Hande Tibuk, daha önce açık arttırmada almış olduğu Fenerbahçe imzalı formasının tüm gelirini Freedom Sanctuary’e verilmek üzere bağışladığını açıkladı.

Konuklar arasında bulunan oyuncu Safa Sarı’nın eğlenceli moderatorlüğünde açık arttırmaya konulan forma, salondaki bir hayvansever tarafından 310 bin TL’ye satın alınarak, Freedom Sanctuary derneğine bağışlandı.

ORAL: İLGİ VE BAĞIŞLAR MUTLU ETTİ

Barınaktaki hayvanlar için yaşanabilir bir ortam oluşturmanın en büyük hedefleri olduğunu belirten Freedom Santuary Derneği Başkanı Nulten Oral, geceye gösterilen ilgi ve bağışlardan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Türkiye’den TIDER Derneği'nin ve  Haytap (Hayvan Hakları Federasyonu) desteklediği gecede nakit bağışların dışında, Haytap 4 ton mama, Kıbrıs Royal Dog firması 1 ton mama, Yüksekbaş Gıda’dan 50 bin TL’lik mama, Havalı Market 15 torba mama ve Kavanlar Yapı Grubu 100 kulübe yapımı için palet bağışı yaptı. 

ZİYNET SALİ’DEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gecede sanatçı Ziynet Sali gönüllü olarak sahne aldı.

Salonu dolduran yaklaşık 2 bin kişilik hayvansever doyasıya eğlendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar