Barbaros Şansal'dan Londra'da unutulmaz gösteri

7 Kasım 2023

Güncelleme: 7 Kasım 2023

A
A

Barbaros Şansal, “Terzi Yamağı Konuşuyor, Burda Olmaz” gösterisiyle Londra’da yüzlerce kişiyle buluştu. Şansal, alkışlarla izlenen 1,5 saatlik gösteri sonunda herkesle “selfie” çektirdi, sohbet etti.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Moda dünyasının ünlü ismi, tasarımcı, aktivist Barbaros Şansal, İngiltere'nin başkenti Londra’da “Terzi Yamağı Konuşuyor, Burda Olmaz” gösterisiyle, yüzlerce hayranıyla buluştu.

Kentin merkezindeki Piccadilly Meydanı'ndaki ünlü Criterion Tiyatrosu'nda yüzlerce sanatsevere hitap eden Şansal, sahnesinde aralarında İngilizlerin de bulunduğu tanınmış kişileri konuk etti.

Moda dünyasındaki anılarını esprili bir dille anlatan Şansal, göz altına alındığı ve Silivri’de geçirdiği acılı günlerinde yaşadıklarını da izleyicisiyle paylaştı.

Konuşmaları alkışlarla sık sık kesilen Şansal’ın 50 yıllık moda ve aktivist günlerine ait anıları, ilgiyle dinlendi.

Arkasında değişik pankartların asılı olduğu ve şahit kürsüsünü andıran parmaklıkla sahne alan Şansal’a izleyenler büyük tezahüratta bulundu.

Tüm geliri 6 Şubat tarihinde Güney Doğu illerinde meydana gelen depremzedelere gidecek olan gösteri, Aralık ayında da Türkiye’nin çeşitli illerinde tekrarlanacak.

Barbaros Şansal, uzun yıllardır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde, Türkiye’nin en tanınmış modacılarından Yıldırım Mayruk ile yaşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar