Anne sevgisini kelimelere sığdıramadılar: Söz 7'den 70'e çocukların...

8 Mayıs 2022

Güncelleme: 8 Mayıs 2022

A
A

Dünyanın en değerli varlıkları onlar... Kelimelere sığmayan bir sevgi hissedilen... İşte sokaktaki vatandaşın Anneler Günü ve annelerine ilişkin duygu ve düşünceleri...

ZgotmplZ

Muhabir: Kardelen Göksu

Bugün Anneler Günü.

Son iki yıldır yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının gölgesinde kalan Anneler Günü, bu kez daha rahat bir şekilde kutlanacak.

Bu özel gün, dünyanın pek çok ülkesinde olduğu gibi KKTC’de de her yıl mayıs ayının ikinci pazarında kutlanıyor.

Anneleri onurlandırmak ve anmak amacıyla kutlanan Anneler Günü'nde kimi bir çiçek kimi de bir çift güzel sözle minnetini ve teşekkürünü paylaşıyor.

MYK Hayat, bu anlamlı günün öncesinde "7'den 70'e her yaştan çocuğa" mikrofonunu uzattı. Anneler çocuklarına, çocuklar annelerine duydukları sevgiyi böyle anlattı...

Mustafa Tikel  
"İYİ Kİ ANNEM VAR" 

“Anneler günü bizler için kutsal bir gündür, ilk önce kendi daha sonra da tüm annelerin ellerinden öpüyorum. Ölmüş annelerimizin de cenneti mekanı olsun. Özellikle de ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde annemizin ruhu şad olsun. Annemi çok seviyorum, iyi ki annem var, bizi buralara getirdi.”   

Meltem Mutlu  
"BİR EVİ YUVA HALİNE GETİREN KİŞİDİR ANNE"

“Annelik çok kutsal ve çok özel bir şey, bunu anne olan yaşayabilir bizler ancak hissedebiliriz. Anneler fedakar insanlardır, fedakar oluyorlar ve çocukları için çalışıyorlar ve hayatlarının çoğunu çocuklarına adıyorlar. Hiçbir annenin hakkı ödenmez anneler çok kutsal ve çok değerli. Bir evi yuva haline getiren kişidir anne. Allah annemizi başımızdan eksik etmesin, onu çok seviyorum.”    

Can Donatmış
"ANNELERİMİZ BİZLER İÇİN ÖNCELİKTİR"

“Anneler ve kadınlar çok kutsaldır ama anneler bizim için çok değerlidir. Anneler günü her zaman kutlamamız gereken bir gün. Anneler sevgimizi ve verdiğimiz değeri göstereceğimiz kişilerdir. Annelerimiz bizler için önceliktir. Annemi çok seviyorum”   

Seymen Yetkin
 
"EN İYİ ÖVGÜLERİ O HAKEDİYOR"

“Anneler bir tek benim için değil herkes için büyük anlam ifade etmektedir. Anneler her şeyden ve herkesten çok önemlidir. Annem için söyleyecek söz bulamıyorum en iyi övgüleri o hak ediyor. İyiki var onu çok seviyorum.”  

Taygun Kırdar  
"DOĞUMUMUZDAN BUGÜNLERİMİZE GETİRENDİR"

“Anneler günü herkes için çok önemli olmalıdır. Bizi doğumumuzdan bugünlerimize getiren onlardır. Benim için çok değerlidir annem. Her gün anneler günüdür ama 8 Mayıs özel bir gündür bir hediye alıp yanlarına gitmemiz gerekmektedir. Bugün mutlaka annemin yanında olacağım. Annemi çok seviyorum, iyi ki var.”

Dilek Karasakal
 "OĞLUMUN BANA YAŞATTIĞI EN BÜYÜK MUTLULUK ANNELİK"

“Anneler günü oğlumun bana hayatta yaşattığı en büyük mutluluk annelik. Annelik çok güzel bir duygu, anlatılacak bir şey değil yaşanması gerek. Her kadının kesinlikle anne olmasını tavsiye ederim.” 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar