Ali İhsan Tepe, "Siz Yanmayın"ı seslendirdi

17 Şubat 2024

Güncelleme: 17 Şubat 2024

A
A

Londra'da yaşayan Türk müziği sanatçısı Ali İhsan Tepe'nin, Ahmet Kaya şarkısını seslendirdiği klibi yayınlandı.

ZgotmplZ

Türk müziğinin saygın isimlerinden Ali İhsan Tepe’nin, yeni single’ı "Siz Yanmayın" (Sürgün) çıktı. Gam Müzik etiketiyle yayınlanan parça, Tepe’nin eşsiz müziği ve Ahmet Kaya’nın unutulmaz bestesiyle buluştu.

Hürriyet'ten Halil Yetkinlioğlu'nun haberine göre, Ahmet Kaya’nın Paris’te, sürgünde bestelediği eser aranje edilerek Ali İhsan Tepe tarafından icra edildi. Stüdyo çalışmaları İstanbul’da gerçekleştirilen eserin aranjörlüğünü Ozan Sarıboğa yaptı. Aynı duygudan yola çıkarak yapılan video çekimleri ise yönetmen Ali Bagbu tarafından gerçekleştirildi. 

Video çekimlerinde Diyarbakır’ın mistik atmosferi, Diyarbakır mimarisinin en tipik özelliği olan dar sokakları, küçeleri, mekânsal anlamı ve derinliği fon oluşturdu. 

‘Siz Yanmayın’ klibi, müziğin ve sanatın, sokakla, hayatla, halkla buluştuğu görsel bir tat da vaat ediyor. Eser, 2 Şubat 2024 tarihi itibariyle Gam Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı. 

ALİ İHSAN TEPE KİMDİR?

27 yıldır müzikle uğraşan Ali İhsan Tepe 2000-2010 yılları arasında çalışmalarını Londra’da sürdürdü. Ardından 2 yıl İstanbul’da yapım şirketi ortaklığı oldu. Sanatçı şu anda Almanya’nın Hannover kentinde yaşıyor ve Almanya’da konser ve çeşitli etkinliklere çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar