5,5 aylık serüvenin sonu... Tanya, MasterChef All Star'dan elendi

13 Kasım 2023

A
A

Masterchef All Star'ın bu hafta elenen yarışmacısı Tanya Kilitkayalı oldu.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Türkiye'de TV8 ekranlarında bu sezon "All Star" formatıyla yayınlanan MasterChef yarışmasında bu hafta elenen isim Kıbrıs Türkü Tanya Kilitkayalı oldu.

Masterchef'te 7 isim eleme potasına rekabet etti.

Elenen isim iki turda belirlendi. Yarışmacılar ilk turda "Cunda kalamarı" ve "rezene" ile tabaklar hazırladılar. En iyi 3 tabağı yapan isim eleme potasından kurtuldu.

İkinci turda ise 4 isim Somer Şef'in tabağı olan ''Shodai Patates Köpüklü Udon Noodle'' yaptı.

Masterchef'te son ikiye ise Tanya ve Dilara kaldı.

Elenen Tanya Kilitkayalı oldu.

TANYA KİLİTKAYALI KİMDİR?

Kilitkayalı, 7 Ocak 1995 tarihinde Kıbrıs'ta dünyaya geldi. Namık Kemal Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra 2016 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü bitirdi. Mezun olmasının ardından Alaçatı Alancha Restaurant’ta stajyer olarak çalıştı.

Ünlü otellerde staj yapan Tanya Kilitkayalı, 2017 yılında mezun olduğu okulda master yapma kararı aldı. 2019 yılında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Tanya Kilitkayalı, eğitim gördüğü okulda öğretim görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Kıbrıs Mutfağı üzerine aile ile birlikte işlettiği bir restoranı olan Tanya Kilitkayalı, MasterChef 2020’nin ana kadrosunda yer almış ve  yarışmanın 11'inci haftasında elenmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar