2 ambulans, 550 tekerlekli sandalyeyi Sağlık Bakanlığı'na bağışladı

27 Şubat 2024

Güncelleme: 28 Şubat 2024

A
A

China Bazaar Kurucu Direktörü Mazhar Iqbal Choudhry, Sağlık Bakanlığı'na 2 ambulans, 550 tekerlekli sandalye ve ekipmanlar bağışladı. Başbakan Ünal Üstel ile Sağlık Bakanı Dinçyürek, Choudhry'ye plaket verdi.

ZgotmplZ

China Bazaar ailesi, Sağlık Bakanlığı'na 2 ambulans, 550 tekerlekli sandalye, hasta yürüteci ve benzeri ekipman bağışladı.

Devir teslim töreni, Sağlık Bakanlığı bahçesinde gerçekleştirildi ve Başbakan Ünal Üstel'in katılımıyla gerçekleşti.

Bağış sahibi China Bazaar Kurucu Direktörü Mazhar Iqbal Choudhry, yapılan bağışları duyurdu ve ülke genelindeki ambulans ihtiyacına dikkat çekti.

Başbakan Üstel, yapılan bağışların önemini vurgulayarak China Bazaar ailesine teşekkür etti ve halka hizmet olarak geri döneceğini belirtti.

Sağlık Bakanı Dinçyürek, bağıştan memnuniyetini dile getirdi ve Sağlık Bakanlığı'nın da 5 ambulans alımı için ihale aşamasında olduğunu açıkladı.

KTTO Başkanı Turgay Deniz, Ticaret Odası olarak yapılan yardımdan mutluluk duyduklarını ifade etti ve bu bağışın önemine vurgu yaptı.

Konuşmaların ardından plaket takdimi yapılarak devir-teslim töreni tamamlandı.

China Bazaar Kurucu Direktörü Mazhar Iqbal Choudhry, geçmiş dönemlerde de başta sağlık olmak üzere çeşitli kurumlara bağış yapmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar