Zahra sokakta çıkan kavgada çok sayıda tutuklama

23 Şubat 2024

Güncelleme: 25 Şubat 2024

A
A

Lefkoşa'nın Suriçi'nde, yüzün üzerinde kişinin karıştığı tahmin edilen kavga nedeniyle yaklaşık 20 kişi tutuklandı. Zahra sokakta yaşanan olayda bölge esnafı büyük tedirginlik yaşadı.

ZgotmplZ

Haber Merkezi

Lefkoşa'nın Suriçi'ndeki Zahra Sokak'ta dün gece büyük bir kavga çıktı. İki grup arasında sözlü olarak başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

100 - 150 gencin karıştığı kavgada, masa ve sandalyeler zarar gördü.

Bu olay, son dönemlerde Lefkoşa'nın gözde eğlence noktalarından biri olan Zahra Sokak'ta yaşanan ve toplumda infiale neden olan ender vakalardan biri olarak kaydedildi.

ÇOK SAYIDA KİŞİ TUTUKLANDI

Lefkoşa'nın popüler eğlence bölgesi Zahra Sokak'ta önceki gece meydana gelen ve infiale neden olan kavga olayıyla ilgili olarak Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube ekipleri, soruşturmayı titizlikle sürdürüyor.

Kamalı habere göre, olayın ardından polis ekipleri, mesai saatlerini göz ardı ederek, 100 kişiyi sorguladı ve 15- 20 kişiyi tutukladı.

Soruşturma kapsamında, güvenlik kameralarının kayıtları da inceleniyor.

Tutuklanan şahıslar, yarın nöbetçi mahkemeye çıkarılacak. 

HARMANCI'DAN TEPKİ

Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, Zahra Sokak'ta yaşanan büyük kavga olayının ardından yaptığı paylaşımda, yaşananlara tepki gösterdi. Harmancı, paylaşımında olayın basit bir kavga konusu olmadığını belirterek, ülkenin her alanında olduğu gibi mafyacıklaşmış grupların güç egzersizlerine dikkat çekti.

Daha önce suça karışmış ve ıslah olmayan kişilerin, yaratılan değerleri kendi menfaatleri doğrultusunda kullanma çabalarına vurgu yaptı. Harmancı, buraların kolay yaratılmadığını ve kolay kaybedilmeyeceğini ifade etti.

Harmancı, konuyla ilgili olarak her kurumla işbirliği yapacaklarını ancak kendi önlemlerini de alacaklarını belirtti. Bu grupları besleyen işletmelerin de bundan etkileneceğini vurguladı.

Ülkeyi kaos ortamına getiren düzene karşı olduklarını ifade eden Harmancı, Surlariçi'nin oluşturulmasında emek verdiklerini ve bu düzenin heba edilmeyeceğini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar