Tasarının oylaması 12 Nisan'a kadar durduruldu

7 Nisan 2022

Güncelleme: 7 Nisan 2022

A
A

Belediye reformuna ilişkin yasa tasarısını görüşecek olan komitenin gece yarısına kadar süren toplantısından bir sonuç çıkmadı. Tasarının oylaması 12 Nisan’a kadar durduruldu.

ZgotmplZ

Meclis önünde belediyelerin eylemlerine sahne olan ve dün Meclis İdari Kamu ve Sağlık İşleri Komitesi’nde ele alınan belediye reformuna ilişkin yasa tasarısının görüşülmesi 12 Nisan’a kadar ertelendi.

Dün saat 10.00'da başlaması gereken komite görüşmeleri, UBP’li üyelerin gelmemesi nedeniyle gecikmeli olarak 15.30'da başladı.

Ancak belediyeler reformuna ilişkin yasa tasarısının oylaması, Meclis önündeki eylemler ve komitedeki muhalefetin çabaları sonucu ertelendi.

“KAOSUN ÖNÜNDE DURACAĞIZ”

Komitenin sonraki toplantısının 12 Nisan’da yapılacağı belirtilirken, CTP Milletvekili Erkut Şahali sabaha karşı sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

“01:15’te gergin komite toplantısına noktayı koyduk. Henüz hiçbir şey olmadı ancak hiçbir şey de bitmedi” diyen Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Erkut Şahali, “Biz inançla, ısrarla kaosun önünde durmaya ve gerçek bir reform için çalışmaya devam edeceğiz. Bize inanan, güven duyan, yüreği yurdu için atan on binlerce kardeşimize selam olsun. Gailemiz memleket, gailemiz gelecek” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar