Şenkul'dan su müjdesi

8 Eylül 2023

A
A

Girne Belediye Başkanı Şenkul, ilçede dönüşümlü su kesintisine neden olan su hattındaki arızanın giderildiğini ve beklenmedik bir sorun olmazsa yarın sabahtan itibaren tüm bölgelere su vermeye başlayabileceklerini duyurdu.

ZgotmplZ Temsili

TC-KKTC Su Temin Projesi'nde yaşanan arızaya gerekli müdahaleler yapıldı.

Girne bölgesini 6 Eylül'den bu yana etkileyen arızanın ardından yaşanan kesintilerin de yarın tamamen sona ermesi bekleniyor.

Konuyla ilgili kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, beklenmedik bir sorun olmazsa yarın sabahtan itibaren tüm bölgelere su vermeye başlayabileceklerini duyurdu.

Şenkul'un açıklaması şöyle:

"Türkiye’den temin edilen su hattında oluşan arızaya gerekli müdahaleler yapıldığı bilgisi bize verildi. Bu gece yarısına doğru beklenmedik bir sorun olmaz ise hatlara su verileceği bilgisine sahibiz. Süreç bu şekilde devam ederse yarın sabahtan itibaren tüm bölgelere su vermeye başlayabileceğiz. Akşam saatlerinde son durumu sizlerle tekrardan paylaşacağız."

TC'den KKTC'ye su temin projesi kapsamında Alsancak bölgesinde oluşan arızadan dolayı 6-9 Eylül tarihleri arasında onarım çalışması yapılacağı, bu süreçte Girne bölgesinde su kesintileri yaşanacağı bildirilmişti. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar