Saçlarını kestiler, sopayla dövdüler, yüzüne kesik attılar

18 Nisan 2022

Güncelleme: 18 Nisan 2022

A
A

Türkiye'de bir rezidansta eski patronu, nişanlısı ve arkadaşları tarafından işkence gören 21 yaşındaki Demet A'nın bilirkişi hekim raporu kan dondurdu.

ZgotmplZ

Türkiye'nin konuştuğu rezidans dehşetindeki ayrıntılar, tüyler ürpertti. Eski patronu Murat D., nişanlısı Sara D. ve arkadaşları Tuğba D'nin işkencesine maruz kalan 21 yaşındaki Demet A.'nın yaşadığı dehşetin izleri vücudunda açıkça görülüyor.

Sabah gazetesine göre Adli Tıp raporunda yer alan kan donduran tespitler adeta işkenceyi kayda geçirmiş oldu.

İfadelerinde Demet A.'ya herhangi bir şey yapmadıklarını öne süren tutuklu 3 sanığı yalanlayan rapora göre, genç kızın saçlarının büyük bir kısmı düzensiz bir şekilde kesildi.

BACAKLARINDAN BİLEKLERİNE DEHŞETİN İZLERİ!

Kıyafetleri ve iç çamaşırları da kesik olan Demet A.'nın, yüzünün sağ kısmında iki sigara yanığı ile oluşan birinci derece taze yanık, boynunun sağ kısmında iki, yine boynunun ön yüz orta kısımda bir, boynun sağ yan yüzünde kulak memesi hizasında bir taze bıçak çiziği görüldü.

Yine sol kolunun çeşitli bölgeleri ile sol uyluk üst ve orta kısmında, sağ bacak üst ve orta kısminın ön yüzünde tren yayı şeklinde sopa ile vurulduğuna yönelik ekimozlar, her iki bileğinin çevresinde plastik kelepçe bağlandığına yönelik kızarıklık, sağ kol orta kısımda ekimoz ve sağ el üzerinde hassasiyet saptandı.

BAŞKA MAĞDUR VAR MI ARAŞTIRILACAK

Rapora göre genç kızın vücudunda cinsel saldırıya uğradığına yönelik bir iz bulunmadığı belirtildi. Ortaya çıkan işkencelerin ardından başka mağdur olup olmadığı sorusu akıllara geldi.

NE OLMUŞTU?

Konya’da 8 Nisan'da Rezidans dairesinde, 21 yaşındaki Demet A'nın boynuna ip bağlayıp, bıçak zoruyla kaçıran ve götürdükleri rezidansta işkence yapan patronu, nişanlısı ve arkadaşı 3 kişi tutuklanmıştı.

21 yaşındaki Demet A., boynuna ip dolayıp işkence ettiler, bıçak zoruyla götürdükleri stüdyo daire olarak bilinen rezidansta cinsel istismarda bulunup kameraya çıplak görüntülerini almışlardı.

NELER YAŞANDI?

Şehir merkezinde faaliyet gösteren kafelerden birini işleten Murat D., Sara D. ve Tuğba D.’yi de alarak Demet A.’nın yanına gitti.

Demet A.’yı arayarak konuşmak istediklerini söyleyerek arabaya bindirdiler. Bu andan sonra Demet A. İçin korkunç anlar başladı.

Selçuklu’da stüdyo daireler olarak bilinen rezidanslardan birine götürülen Demet A., elleri ve ayakları bağlandıktan sonra işkence gördü.

Yüzünde sigara söndürülen genç kadının çıplak görüntüleri kaydedildi, cep telefonu elinden alındı, saçları kesildi, tehdit ve taciz edildi, istismara maruz kaldı. 3 saat süren korku dolu anlardan sonra serbest bırakılan 21 yaşındaki genç kadın tedavi altına alındı.

TEK ONA YAPMAMIŞLAR

Genç kız ifadesinde kendisinden hemen sonra başka bir genç kıza daha aynı işkencelerin yapıldığını belirterek kendisine yapılanların aynısının ona yapıldığını söyledi.

SERBEST KALDILAR

Genç kıza işkence yapan 3 kişi gözaltına alındı ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 3 kişi daha sonra diğer genç kıza yaptıkları sebebiyle tutuklandı.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında, 'Cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, yağma' suçlarından işlem yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar