Rum polisi: Trodos'taki saldırıyla ilgili bir ize ulaşamadı

22 Şubat 2024

Güncelleme: 23 Şubat 2024

A
A

Rum polisi, Trodos'ta 8 Kıbrıslı Türk gencine yönelik iddialı saldırıya ilişkin yaptığı araştırma yaptığını ve herhangi bir ize rastlanmadığını açıkladı.

ZgotmplZ

Pazar günü gezmeye gittikleri Trodos dönüşünde bir grubun taşlı sopalı saldırısına uğrayan ve  8 Kıbrıslı Türk gencinden 3 yaralanmıştı.

Olayla ilgili Rum polisi açıklama yaptı.

açıklamada, Trodos'ta Kıbrıslı Rumlar tarafından saldırıya uğradığı iddia edilen 8 Kıbrıslı Türk gencine dair herhangi bir neticeye varılamadığı bildirildi.

Rum Polis Basın Sözcüsü Hristos Andreu'nun Alithia gazetesine yaptığı açıklamaya göre, polis henüz herhangi bir tanığa ulaşamadı. Bölgeye giden polis ekipleri, olayın gerçekleştiği Platania bölgesinde faaliyet gösteren itfaiyecilerle görüştü, ancak itfaiyecilerin olayı fark etmediklerini belirttikleri ifade edildi.

Ayrıca, olayın yaşandığı pazar günü restoranın kapalı olduğu tespit edildi ve bölgede kapalı devre kamera sisteminin bulunmadığı da belirtildi.

Andreu, Kıbrıslı Türklerin, Güney Kıbrıs’ta polise şikayette bulunmadıklarını, bunun da olayın araştırılmasını zorlaştırdığını belirtti.

8 KİŞİYE TAŞLI SOPALI SALDIRI

Trodos’a gezmeye giden 20’li yaşlarda 8 Kıbrıslı Türk genç, dönüşte fotoğraf çekmek için durdukları bir parkta, Rumca konuşan bir grup kişinin sopalı ve taşlı saldırısına uğradı. 

19 Ocak Pazartesi günü meydana gelen olayda korku dolu anlar yaşayan gençlerden üçü fiziksel yara aldı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar