Polis'in, 'Yapay Zeka Operasyonu' ile yaklaşık dört kilo uyuşturucu ele geçirildi

7 Şubat 2024

Güncelleme: 7 Şubat 2024

A
A

Girne’de dün düzenlenen ‘Yapay Zeka Operasyonu’ sırasında dört kiloya yakın uyuşturucu ele geçirildi, olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

ZgotmplZ

Girne’de, dün Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü Ekipleri tarafından düzenlenen "Yapay Zeka Operasyonu"nda, kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufunda bulunan bir kişi tespit edildi.

Operasyon kapsamında, O.P.(E-26)’nin kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada, toplam 1 kilo 300 gram ağırlığında mephedrone türü, 212 gram ağırlığında hintkeneviri türü, 10 gram ağırlığında kokain türü, 10 gram ağırlığında Amfetamin türü ve 3 gram ağırlığında MDMA türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ele geçirildi.

Polis Basın Subaylığı'nın açıklamasına göre, operasyonda 2 kilo 5 gram ağırlığında toplam 20 paket uyuşturucu madde içerdiğine inanılan çikolata, şekerleme ve macun, uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 500 ml yağ, 500 gram ağırlığında mantar, 20 gram ağırlığında likit ve LCD türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan toplam 88 adet pul, bir adet hassas terazi ve bir adet metal öğütücü tespit edildi.

Bahse konu şahsın tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar