Öztürk'ten Feyzioğlu'na nezaket ziyareti: Değeri hissettirdi

30 Aralık 2022

A
A

Feyzioğlu'na nezaket ziyareti gerçekleştiren Öztürk, "Güzel sözleri ile Kıbrıs Türkü’ne verdikleri değeri bir kez daha hissettirmişlerdir." dedi.

ZgotmplZ Ziya Öztürkler / Twitter

İçişleri Bakanı Ziya Öztürk, bugün Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'na nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Öztürk, ziyarete ilişkin kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Ziya Öztürk, Feyzioğlu ile birlikte çekildikleri bir fotoğrafı da eklediği paylaşımında ziyarete ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Bugün, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Sayın Metin Feyzioğlu’na yaptığımız nezaket ziyaretinde her zaman olduğu gibi bizleri tüm samimiyetleri ve gönülden muhabbetleri ile karşılamışlar, güzel sözleri ile Kıbrıs Türkü’ne verdikleri değeri bir kez daha hissettirmişlerdir.

2022 yılının hem bir değerlendirmesini hem de 2023 yılında yapacağımız çalışmaları konuşma, istişare etme fırsatı bulduk Sayın Feyzioğlu ile görüşmemizde.

Ülkemizin ve halkımızın refahı, Kıbrıs Türkü’nün çağdaş hizmetlere kavuşmasında her zaman yanımızda olmalarından büyük bir mutluluk, kıvanç duymaktayız. Sayın Feyzioğlu’na şahsımıza ve Kıbrıs Türkü’ne gösterdikleri sevgi, ilgi ve desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar