Mustafa Söylemez'in yeni görüntüleri çıktı: Sedat Peker'in adı da ilk kez soruşturmada geçti

22 Şubat 2022

Güncelleme: 23 Şubat 2022

A
A

Halil Falyalı cinayetine ilişkin soruşturmanın İstanbul ayağında tutuklanan Mustafa Söylemez'in İstanbul Havalimanı'nda ve Bakırköy'de yeni görüntülerine ulaşıldı.

ZgotmplZ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, iş insanı Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin çalışmalar devam ediyor.

Soruşturma kapsamında tutuklanan Mustafa Söylemez'le ilgili yeni görüntülere ve bilgilere ulaşıldı.

Polis, Mustafa Söylemez'in 9 Şubat sabahı KKTC'den hava yoluyla İstanbul Havalimanı'na geldiğini ve buradan da Bakırköy'de bir kahvaltı salonuna geçerek 5 tutuklu zanlıdan M.S. ile görüştüğünü belirledi. Söylemez'in, burada M.S.'nin telefonundan ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez ile konuştuğu tespit edildi.

SEDAT PEKER'LE GÖRÜŞME

M.S.'nin ise organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'le telefon görüşmeleri yaptığı belirlendi. M.S'nin, Peker ile akraba olduğu için görüştüğünü söylediği belirtildi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, Mustafa Söylemez'in İstanbul Havalimanı'ndan çıkışı ve Bakırköy'deki kahvaltı salonunda M.S. ile buluşması yer alıyor.

 
FALYALI CİNAYETİ

Halil Falyalı'nın içinde bulunduğu araç, 8 Şubat akşamı Çatalköy'deki evine çok yakın bir noktada pusu kuran kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomatik silahlarla yaylım ateşine tutulmuştu. Şoförü Murat Demirtaş olay yerinde, Falyalı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

İSTANBUL'DA 5 TUTUKLAMA

Falyalı cinayeti soruşturması kapsamında İstanbul'da gözaltında bulunan 8 şüpheliden Mustafa ve Mehmet Faysal Söylemez'in de aralarında bulunduğu zanlılar C.Ş., A.Ç. ve E.Y. tutuklanmış, A.N.M., M.S. ve C.B. ise adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılmıştı.

 KKTC'de cinayete ilişkin poliste tutuklu 3 zanlı bulunuyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar