Lefkoşa'da 5 gün sonra yakalandı: Para ile altından eser yok

6 Haziran 2022

Güncelleme: 6 Haziran 2022

A
A

Lefkoşa Sulariçi’ndeki bir evin alüminyum kapısını kırıp para ve altın takı çalan zanlı 5 gün sonra yakalanarak mahkemeye çıkarıldı. Polis zanlının çaldığı para ve ziynet eşyaların henüz bulunamadığını bildirdi.

ZgotmplZ

Hırsızlık, Lefkoşa Surlariçi’nde 30 Mayıs’ta meydana geldi. Evin alüminyum kapısını kırıp içeri giren şahıs, evden nakit para ve takı çaldı.

Olayla ilgili Pakistan uyruklu Z. U. H, 5 gün sonra tespit edilerek tutuklandı.

Zanlı dün mahkemeye çıkarılırken, çaldığı 4 bin 500 TL, 175 euro ve altın küpelerin bulunamadığı belirtildi.

Polis, mahkemede zanlının bölgede bulunan bir evin alüminyum kapısının penceresini kırıp içeri girdiğini belirtti. Polis, zanlının ev içerisinde bulunan 200 Euro değerinde bir çift yuvarlak altın küpe, 4 bin 500 TL ve 175 Euro çaldığını söyledi.

KÜPELER DE PARA DA BULUNMADI

Polis, şikâyet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında zanlının 4 Haziran tarihinde Lefkoşa'da tespit edilerek, tutuklandığını dile getirdi.

Polis memuru, çalınan para ve küpenin arandığını, alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu belirtti. Polis, zanlının serbest kalması halinde soruşturmaya olumsuz yönde etki etme ihtimalinin bulunduğu belirterek,3 gün tutukluluk emri talep etti.

Mahkeme, hakkında ‘ev açma, ikametgâhtan sirkat ve kasti hasar’ suçlarından soruşturma başlatılan zanlının 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar