İmam Falyalı'ya helallik istedi, yüzlerce insan hep bir ağızdan haykırdı...

10 Şubat 2022

Güncelleme: 18 Mart 2022

A
A

İş insanı Halil Falyalı, bugün köyü olan Kumyalı’da kalabalık bir törenle, ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı. İşte o görüntüler...

ZgotmplZ

Çatalköy’de 8 Şubat'ta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş insanı Halil Falyalı, bugün köyü olan Kumyalı’da kalabalık bir törenle, ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

MYK Haber, cenazenin her anını canlı anlatımla okuyuculara aktardı. 

Halil Falyalı'nın cenazesine yüzlerce insan akın etti. Son yolculuğunda sevenleri yalnız bırakmadı.

Kumyalı Camii'nde kılınan cenaze namazında imam helallik istedi. Cemaat ise hep bir ağızdan gür bir ses ile ''helal olsun'' dedi.

Halil Falyalı’nın cenazesi sabah saatlerinde Yakın Doğu Üniversitesi hastanesi morgundan alınarak Çatalköy’deki evine götürüldü. Evindeki kısa törenin ardından Kumyalı’ya götürülen Halil Falyalı, öğle namazının ardından Kumyalı mezarlığına defnedildi. Falyalı ile birlikte saldırıda hayatını kaybeden şoförü Murat Demirtaş’ın cenazesi ise Türkiye’de toprağa verilecek.

BAŞBAKAN VE SİYASİLER CENAZEDE

Cenazeye Başbakan Faiz Sucuoğlu, İçişleri Bakanı Kutlu Evren, UBP Milletvekili Ünal Üstel, Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, UBP Milletvekili Nazım Çavuşoğlu ve UBP eski Milletvekili Aytaç Çaluda, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip katıldı.

İşte Falyalı'nın cenaze görüntüleri:

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


FOTO GALERİ

1 ZgotmplZ
2 ZgotmplZ
3 ZgotmplZ
4 ZgotmplZ
5 ZgotmplZ
6 ZgotmplZ
7 ZgotmplZ
8 ZgotmplZ
9 ZgotmplZ
10 ZgotmplZ
11 ZgotmplZ
12 ZgotmplZ
13 ZgotmplZ
14 ZgotmplZ
15 ZgotmplZ
16 ZgotmplZ
17 ZgotmplZ

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar