İhtiyaç sahiplerine Inner Wheel desteği

25 Şubat 2021

Güncelleme: 25 Şubat 2021

A
A

Girne'de ihtiyaçlı ailelere ulaştırılması amacıyla Girne Inner Wheel Kulübü ve Beylerbeyi Inner Wheel Kulübü gıda yardımında bulundu.

ZgotmplZ

Inner Wheel kulüplerinden Beylerbeyi Inner Wheel Kulübü ve Girne Inner Wheel Kulübü, ihtiyaçlılara ulaştırılmak üzere toplam 350 adet gıda paketi hazırlayıp Girne Belediyesi’ne teslim etti.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamada; ihtiyaçlı olan kişilere ulaştırılmak üzere Girne Inner Wheel Kulübü’nden 100 adet gıda paketi ve Beylerbeyi Inner Wheel Kulübü’nden 250 adet gıda paketinin Girne Belediyesi Başkanı Nidai Güngördü’ye teslim edildiği bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Güngördü, bu zor dönemde yardım derneklerinin, kulüplerin katkısının kendilerini umutlandırdığını dile getirdi. Girne Belediyesi olarak ihtiyaçlı kişilere her zaman yardım yaptıklarını belirten Güngördü, derneklere katkılarından dolayı teşekkür etti.

INNER WHEEL HAKKINDA

Dünyanın en büyük kadın gönüllü hizmet kuruluşlarından biri olan Inner Wheel (IW), 1924 yılında Margarette Golding tarafından İngiltere Manchester’da kuruldu.

3 bin 979 Inner Wheel Kulübü, 108 binden fazla üyesi ile 104’ten fazla ülkede faaliyet gösteriyor.

Cenevre (İsviçre), New York (ABD) Viyana (Avusturya) Birleşmiş Milletler’de toplam 5 temsilcisi olan IW; kadın hakları, eğitim, sağlık, kültür, barış, uyuşturucuyla mücadele, çevre farkındalığı, çocuklar ve engellilere destek konularında projeler hazırlıyor.

Inner Wheel'in üç temel amacı; gerçek dostluğu teşvik etmek, kişisel hizmet ideallerini teşvik etmek, uluslararası anlayışı güçlendirmek olarak sıralanıyor.

Federasyon olmayan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 5 Inner Wheel kulübü (Girne, Beylerbeyi. Kale, Lefkoşa Sarayönü ve Yenikent) bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar