Gazimağusa ve Girne'deki uyuşturucu olaylarında 7 tutuklama

7 Ekim 2023

A
A

Gazimağusa ve Girne'deki üç ayrı uyuşturucu olayında 7 kişi tutuklandı, farklı miktarlara uyuşturucu madde ele geçirildi.

ZgotmplZ Temsili

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu operasyonları sürüyor. 

GAZİMAĞUSA’DA İKİ OLAYDA 5 TUTUKLAMA 4 TUTUKLU

Gazimağusa’da, dün akşam 20.00 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından 26 yaşındaki A.A.E.L.'nin  (E) kaldığı evde yapılan aramada, yaklaşık 15 gram ağırlığında hint keneviri türü uyuşturucu bulundu.

Polis açıklamasında, içerisinde tütünle karışık hint keneviri türü uyuşturucu madde olan bir sarma sigara ve bir öğütücünün bulunarak emare olarak alındığı kaydedildi.

Şahıs tutuklandı.

Gazimağusa'da, dün sabah 11.00 sıralarında Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğün ekipleri tarafından, M.Ş (E-35), A.A (E-33) ve Y.B'nin (K-28) bulundukları evde yapılan aramada, yaklaşık 25 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu bulundu.

Şahıslar ve konuyla bağlantısı olduğuna inanılan 45 yaşındaki Ü.K (E) tutuklandı.

GİRNE’DE 2 TUTUKLU

Girne’de ise dün 15.00 sıralarında 26 yaşındaki M.I.K (K) ve 27 yaşındaki S.C.L.R’nin (K) kaldığı evde polis tarafından yapılan aramada, hint keneviri türü uyuşturucu bulunan 4 öğütücü ve içerisinde tütün ile karışık hint keneviri bulunan 2 sigara bulunarak emare olarak alındı.

 Şahıslar tutuklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar