Falyalı cinayeti: Ercan'da 2 kişi tutuklandı, toplam 6 oldu

10 Şubat 2022

Güncelleme: 10 Şubat 2022

A
A

Halil Falyalı ve şoförünün ölümüyle ilgili 1 kişi tutuklanmıştı. 2 kişi ise Ercan Havalimanı'ndan çıkış yapmak isterken tutuklandı. Böylelikle tutuklananların sayısı 6'ya yükseldi. İşte tüm ayrıntılar...

ZgotmplZ ARŞİV

Çatalköy'deki evine giden yolda dün akşam uğradığı silahlı saldırıda iş insanı Halil Falyalı ile şoförü hayatını kaybetmişti.

Saldırısı sonrası polis, tüm ilçe giriş ve çıkışları tutmuş ve gecenin sonunda bir kişiyi tutuklayarak mahkemeye çıkarmıştı.

 Halil Falyalı’nın cinayeti ile ilgili gözaltılar devam ediyor.

2 KİŞİ DAHA...

Sabah saatlerinde KKTC’de 1 kişinin gözaltına alınmasının ardından akşam saatlerinde Ercan Havalimanı'nda yurtdışına çıkış yapmaya çalışan 2 şüphelinin daha polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

GÖZALTI SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

Saldırı sonrasında olayı soruşturan Polis Genel Müdürlüğü, Türkiye Emniyet Genel Müdürlüğü ile kurulan koordinasyonda, cinayette dolaylı yoldan ilişkili olduğu değerlendirilen 3 kişi İstanbul'da gözaltına alınmıştı.

Şüpheliler, ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kıbrıs polisine teslim edilecek.

CENAZESİ TÖREN KUMYALI'DA...

Halil Falyalı, yarın (10 Şubat Perşembe) günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kumyalı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

SALDIRAYA UĞRAMIŞTI...

Falyalı, dün akşam Girne bölgesi Çatalköy mevkisinde arabasındayken kimliği bilinmeyen kişiler tarafından silahlı saldırıya uğramıştı.

Ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Falyalı, daha sonra Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi'ne nakledilmişti. Falyalı, bütün müdahalelere karşın burada hayatını kaybetmişti.

Saldırıda, Falyalı'nın şoförü Murat Demirtaş olay yerinde yaşamını yitirmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar