Esentepe'de iki araç kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 4'ü çocuk 6 yaralı

16 Eylül 2023

A
A

Girne - Esentepe Anayolu üzerinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada, bir kişi hayatını kaybetti, 4'ü çocuk 6 kişi yaralandı.

ZgotmplZ

Girne - Esentepe Anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Polisten yapılan açıklamaya göre kaza, 19.35 sıralarında Korineum Golf Sahası önlerinde oldu.

İdaresindeki LC 778 plakalı araçla Girne istikametine seyrederken, şeridinden çıkarak sağ şeriden geçen 48 yaşındaki Ayşen Ağırtaş, o sırada karşı yönden gelen 37 yaşındaki Aigül Gaziköylü yönetimindeki NU 980 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.

Kaza sonucu LC 778 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 75 yaşındaki Nuray Ağırtaş ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı sırada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Kazada yaralanan LC 778 plakalı araç sürücüsü Ayşen Ağırtaş ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 14 yaşındaki Gökçen Denizalp (K) ve NU 980 plakalı araç sürücüsü Aigül Gaziköylü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 11 yaşındaki Amir Ali Gaziköylü (E), 14 yaşındaki Aydina Gaziköylü (K) ve 3 yaşındaki Mukaddes Gaziköylü (K) Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar burada yapılan müdahalelerin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Soruşturma devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar