En Moda Ödülleri görkemli gecede sahiplerini buldu

16 Haziran 2022

Güncelleme: 16 Haziran 2022

A
A

7'nci En Moda Uluslararası Ödül Töreni, dün akşam yoğun bir katılımla gerçekleşti. Gecede, MY Group Kıbrıs da "Kurumsal İletişim ve Başarı" dalında ödüle layık görüldü.

ZgotmplZ MYK

Bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen 2022 En Moda Ödülleri, törenle sahiplerini buldu.

En Moda Dergisi’nin her yıl düzenlediği ve Kıbrıs adasına ait uluslarası tek ödül töreni olma özelliğini taşıyan En Moda Uluslararası Ödül Töreni, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla verilen 2 yıl aranın ardından dün akşam Girne Club La Nouba’da gerçekleştirildi.

En Moda Dergisi Direktörü Özer Akkeleş'in sunuculuğunu üstlendiği ve BRT ekranlarından canlı yayınlanan törene Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve Girne Belediye Başkanı Nidai Göngördü’nun yanı sıra çok sayıda iş insanı, sanatçı, ünlü, gazeteci, yerli ve yabancı konuklar katıldı.

Dünyanın 7 kıtasından ünlü isimlerin katılarak, kişisel şovlarıyla renk kattığı gecede, "İkon Kral ve Kraliçesi Yarışması" da gerçekleştirildi.

50 dalda ödülün dağıtıldığı ve iş ve sanat dünyasından bir çok önde gelen isme ödül verilen gecede, MY Group da "Kurumsal İletişim ve Başarı" dalında ödüle layık görüldü.

Törende MY Group adına ödülü MYKibris.com editörleri aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar