Çolakoğlu'ndan "Canla başla mücadele edeceğiz" sözü

25 Kasım 2022

Güncelleme: 25 Kasım 2022

A
A

CTP Yeniboğaziçi Belediyesi Başkan adayı Şifa Çolakoğlu, "Alaniçi halkının sorunlarına canla başla mücadele ederek çözüm bulacaklarını" söyledi.

ZgotmplZ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Yeniboğaziçi Belediyesi Başkan adayı Şifa Çolakoğlu, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirdiği kitle toplantısında Alaniçi halkının sorunlarını dinledi, yapacakları projeleri anlattı.

Yaptığı konuşmada, Gazimağusa Kaymakamlığı yaptığı dönemden bölgenin sorunlarını bildiğini dile getiren Çolakoğlu, üretimin bölge halkı için önemine dikkat çekti.

Tarım ve hayvancının "en büyük sıkıntısının mandıra yolları" olduğunu kaydeden Şifa Çolakoğlu, göreve geldiği takdirde acil eylem planının hazır olduğunu ve bu sıkıntıları çözmek için canla başla mücadele edeceğini söyledi.

Çolakoğlu, Yeniboğaziçi Gençlik Merkezi (YEGEM) projesini tüm köylere parça parça yerleştireceğini belirtirken, bölgede bulunan gençlere çalışma alanları açmanı önemine değinerek, bunu da bölge muhtarları ile birlikte istişare içinde hayata geçireceklerini söyledi.

Bölgenin kültürel alanda da tarihi bir bölge olduğunu ve bu alanda da çalışmalar yapılacağından bahseden Çolakoğlu, bölge halkının sorularını dinleyerek, çözüm yollarını hep birlikte bulacaklarını belirtti.

Çolakoğlu, adil ve eşit hizmetin Yeniboğaziçi Belediyesi’ne bağlı tüm köylere ulaşacağını da sözlerine ekledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar