Çocuklardan mesaj: Geçmiş olsun ülkem, Yeşil adamız kararmasın

23 Haziran 2022

Güncelleme: 23 Haziran 2022

A
A

Girne'den çocuklar dövizlere, “Geçmiş Olsun Ülkem”, “Başka Dünya Yok”, “Nefesimi Yakma”, “Orman Hayattır”, “Ormanı Koru Geleceğimi Kurtar”, “Yeşil Adamız Kararmasın”, “Orman Sevgidir” yazarak, mesajlar verdi.

ZgotmplZ

Kantara bölgesinde salı günü başlayan ve tüm bölgeyi etkisini altına alan yangını söndürmek için İsrail'in gönderdiği 2 uçakla birlikte 4 uçak ve 4 helikopterle havadan müdahale ediliyor. 

Girne Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nin, “Yaz Tatili Çocuk Atölyeleri” etkinlik programı kapsamında Boğaz Piknik Alanı’nda piknik etkinliği yapıldı.

Girne Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, ülkede meydana gelen orman yangınları nedeniyle farkındalık etkinliğine dönüştürülen organizasyonda çocuklar hazırladıkları dövizlere, “Geçmiş Olsun Ülkem”, “Başka Dünya Yok”, “Nefesimi Yakma”, “Orman Hayattır”, “Ormanı Koru Geleceğimi Kurtar”, “Yeşil Adamız Kararmasın”, “Orman Sevgidir” yazarak mesajlar verdi.

“KAYIPLARIMIZ İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de konuşmasında, pikniğe katılan çocuklara doğaya ve ülkelerine karşı gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Güngördü, “Yediden yetmişe hepimizi derinden yaralayan, geleceğimizi etkileyen orman yangınlarının bir daha yaşanmamasını dilerim. Çünkü çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras yeşil ve temiz bir çevredir. Kayıplarımız için çok üzgünüm” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar