Bazı bölgeler 8 saat elektriksiz kalacak

23 Haziran 2022

Güncelleme: 23 Haziran 2022

A
A

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu, Girne’de bazı bölgelerde 8 saat elektrik kesintisi yaşanacağını duyururken, Güzelyurt’ta da 20 dakikalık dönüşümlü elektrik kesintisi olacak.

ZgotmplZ

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Karaoğlanoğlu’nda bazı bölgelerde 09.00 -17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yaşanacak.

Elektriksiz kalacak bölgeler şöyle: Kemal Pişmiş Caddesi, Ersin Tatar Villaları, Karaoğlanoğlu Caddesi Siba Hırdavat ve civarı.

GÜZELYURT’TA DÖNÜŞÜMLÜ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kıb-Tek, bugün orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışması nedeniyle, 12.00-14.00 saatleri arasında, 20 dakikalık süre ile dönüşümlü olarak Güzelyurt’ta bazı bölgelere elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Elektrik verilemeyecek bölgeler şöyle:

Geçitköy, Karşıyaka, Karşıyaka'nın Sahil Kesimleri, İslam Kampı Bölgesi, Balina Sosyal Tesisleri Bölgesi, Karşıyaka Futbol Sahası Bölgesi, Kahveler ve Şirinyalı Bölgeleri, Güzelyalı Sahili, Karşıyaka Dağ Kısmı ve Su Pompası, Yağ Değirmeni Bölgesi, Köy İçi ve Mezarlık Bölgesi, Monte Parle Tatil Köyü ve Civarı. İNS Askeri Birlik, Özhan, Hisarköy, Şirinevler, Kılıçarslan, Akçiçek, Selvili Tepe, Göçeri, Dağyolu, Kozanköy ve Alemdağ, Şirinevler, Çamlıbel, Tepebaşı, Koruçam, Akdeniz, Kayalar ve Sadrazamköy, Geçitköy Barajı ve Arıtma İstasyonu.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar

İlginizi Çekebilir