Apple iPhone 15 serisi yarın görücüye çıkıyor

11 Eylül 2023

A
A

Apple iPhone 15 serisinin yarınki tanıtımda görücüye çıkması bekleniyor. Apple iPhone 15 serisinin özellikleri, fiyatları ve çıkış tarihi teknoloji meraklılarınca yakından takip ediliyor. Son bilgiler neler?

ZgotmplZ

Apple iPhone 15 için geri sayım sona eriyor.

iPhone meraklıları Apple iPhone 15 serisinin özelliklerini, fiyatlarını ve çıkış tarihinin açıklanmasını bekliyor.

Apple yılın en önemli lansman etkinliğini yarın Cupertino, Kaliforniya'daki genel merkezinde gerçekleştiriyor ve burada iPhone 15 de dahil olmak üzere yeni donanımları tanıtması bekleniyor.

APPLE iPHONE 15 NE ZAMAN ÇIKACAK?

iPhone 15'in, eylül ayının ikinci haftasında tüm özellikleriyle birlikte teknoloji tutkunlarının beğenisine sunulacağı tahmin ediliyor.

APPLE iPHONE 15 MODELLERİ NELER OLACAK?

Diğer serilerde olduğu gibi bunda da iPhone 15, iPhone 15 pro, iPhone 15 plus ve iPhone 15 pro max seçenekleri olması yüksek ihtimal görülüyor.

Apple'ın, biri 6,1 inç ekranlı ve diğeri 6,7 inç ekranlı olmak üzere iki boyutta orta sınıf iPhone'un yanı sıra titanyum kasalı ve daha iyi kameralı iki boyutlu üst düzey "Pro" telefonları piyasaya sürmesi bekleniyor.

APPLE iPHONE 15'İN ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?

iPhone 15 pro max’e özel periskop kamera, diğer modellere uygun USB-C girişi, görüntülerde sessize alma düğmesi ve daha mat görünüm şimdilik iddia edilen bazı yeniliklerden olarak sıralanabilir. 

APPLE iPHONE 15'İN FİYATI NE KADAR OLACAK?

iPhone 15 serisi fiyatı henüz resmi olarak açıklanmadı ancak söz konusu modellere ilişkin bazı tahminler yapılıyor. Apple'ın beklentilerin altında gelen ikinci çeyrek rakamlarının ardından önceki serilerin üstünde bir fiyatlandırma ile tüketicilerin karşısına çıkacağı yorumları yapılıyor. Beklenen fiyatlar şöyle:

iPhone 15 - 999 dolar 
iPhone 15 Plus - 1099 dolar 
iPhone 15 Pro - 1199 dolar 
iPhone 15 Pro Max - 1299 dolar
iPhone 15 Pro Max (1 TB) - 1699 dolar 

APPLE iPHONE 15 SERİSİ KKTC'DE NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

KKTC'deki telefon satış mağazaları, yeni iPhone'ları KKTC'ye getirmek için cihazın Dubai'ye girmesini bekliyor. Yeni modellerin Dubai'den Ada'ya gelmesi ise bir haftayı buluyor. 

Beklenti eylülün ikinci yarısında yeni iPhone'ların vitrinlerdeki yerini alması yönünde.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar