Anneler için yeni trend: Masaj terapileri...

7 Mayıs 2022

Güncelleme: 7 Mayıs 2022

A
A

Son dönemde Anneler Günü hediyeleri arasında yeni trend masaj terapileri. Ancak uzmanlar uyarıyor: Masajı uzman masöz veya masör fizyoterapistler uygulamalı. Yanlış yapılan masaj vücudunuza zarar verebilir.

ZgotmplZ

Bütün sıkıntıları yüklenen annelerimize verilecek en güzel hediyelerden biri de “masaj”…

Bunca yılın yorgunluğu bir masajla atılmaz ancak kısa süre de olsa ağrılarına geçirecek, onları sıkıntılardan uzaklaştıracak bir hediye annelerimizi mutlu edecektir.

Son dönemin trend Anneler Günü hediyeleri arasında yer alan masaj terapilerinin faydalarına dikkat çeken Girne’deki H&F Beauty SPA Center zincirlerin sahibi ve masöz uzmanı Hilmi Okalpli, uygulamaların uzmanlar tarafından yapılması gerektiğinin önemini vurguladı.

BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRİYOR…

"Masaj, sadece keyif için yaptırılan bir şey değildir. Vücuda pek çok faydası da bulunur” diyen Okalpli şöyle devam etti:

 “Düzenli terapiler kan dolaşımını hızlandırır, depresyonu yatıştırır. Ayrıca masaj bağışıklık sistemini güçlendirir ve ağrıların azalmasına yardımcı olur. Düzenli masaj terapisi alan kişiler stresten, depresyondan kurtulur.”

MASAJI UZMAN ELLERDE YAPTIRIN!
H&F Beauty SPA Center zincirlerinin sahibi Hilmi Okalpli ve Girne'deki uzman masözleri...

 “Masaj demek yenilenmektir. Masaj, kan dolaşımını hızlandırır ve vücuttaki dokuları yeniler. Günümüzde birçok yerde bilinçsiz şekilde masaj yapılıyor. Masajı uzman masöz veya masör fizyoterapistler uygulamalı.

Yanlış yapılan masaj vücudunuza zarar verebilir. Ancak masaj; doğru ellerde, hijyenik ortamda, uzman masöz veya masör fizyoterapistler tarafından yapılırsa zarar vermez.”

TOKSİNLERİ VÜCUTTAN ATAR….

Şeker hastaları için de masaj terapilerinin son birkaç yılda önemli ölçüde arttığına vurgu yapan Okalpli, çeşitli çalışmaların şeker hastalarının düzenli tıbbi tedaviler ile birlikte masaj terapileri almalarının büyük faydalar sağladığını belirtti.

Okalpli, “Masaj terapisinin kan şekerinin seviyesini düşürmekten, toksinleri vücuttan atmaya ve vücuttaki kan dolaşımını iyileştirip atar damarların sertleşmesi gibi şeker nedeniyle oluşan kötü etkileri azaltmasına kadar birçok faydası bulunuyor” dedi.

EN ÇOK TALEP GÖREN ANNELERE ÖZEL TERAPİLER…

Anneler Günü’ne özel en çok talep gören “Anneler Günü Yenilenme Paketi” olduğunu söyleyen Okalpli, bu paketin içindeki uygulamaları şu şekilde sıraladı:

Aroma Terapi Masajı, Kese Köpük, Cilt Bakımı, Manikür, Pedikür ve Fön.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar