30. Avrupa Otelcilik ve Turizm Okulları Konferansı DAÜ'de düzenlendi

20 Kasım 2023

Güncelleme: 20 Kasım 2023

A
A

DAÜ Turizm Fakültesi, 30. Avrupa Otelcilik ve Turizm Okulları Birliği (EURHODIP) Konferansı'na ev sahipliği yaptı.

ZgotmplZ

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, 30. Avrupa Otelcilik ve Turizm Okulları Birliği (EURHODIP) Konferansı'na ev sahipliği yaptı.

Konferans kapsamında "Turizm ve Gastronomide Sürdürülebilirlik ve Yenilik" teması işlendi ve bu süreçte Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği, Pazarlama İşletmeciliği ve Mutfak Sanatları alanlarında dört farklı kategoride öğrenci yarışmaları ve etkinlikler düzenlendi.

Turizm ve konaklama sektöründen konuşmacılar, araştırmacılar, turizm eğitimcileri, öğrenciler ve endüstri profesyonelleri, konferans süresince bir araya gelerek deneyimlerini paylaştılar.

EURHODIP Yürütme Kurulu, Yönetim Kurulu ve Genel Kurul toplantıları da konferans sırasında gerçekleştirildi. Konferansa katkıda bulunan uzman konuşmacılar arasında Pascal Strauss, Prof. Dr. Beverley Wilson-Wünsch, Prof. Dr. Gabriel Laeis ve Prof. Dr. Babak Taheri yer aldı.

30. EURHODIP Konferansı'nda sunulan 9 bildiri, "Turizm ve Gastronomide Sürdürülebilirlik ve Yenilik" temasına odaklanarak, sektördeki güncel gelişmeleri ve geleceğe yönelik vizyonları tartışma imkanı sağladı.

DAÜ Turizm Fakültesi Dekanı Ali Öztüren, konferansla ilgili yaptığı açıklamada, EURHODIP'in tam üyesi olarak bu yılki ev sahipliğinden gurur duyduklarını belirtti. Öztüren, etkinlik boyunca turizm ve konaklama endüstrisi alanındaki en güncel bilgilerin paylaşıldığını ve gelecek projelere ilişkin yapılan tartışmalarla sektördeki bağların güçlendiğini, bir araya gelen birçok kişiye ev sahipliği yapmanın bir başarı olduğunu söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar