Yılmaz'dan gitmeden önce cami ziyareti ve Günsel testi

13 Eylül 2023

A
A

Temaslarını tamamlayarak adadan ayrılan Cevdet Yılmaz, öncesinde Dr. Suat Günsel Camisi'ne ziyarette bulundu, "Günsel"i test etti.

ZgotmplZ

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC temaslarını tamamlamasının ardından ülkeden ayrıldı. Yılmaz’ı Ercan Havalimanı’ndan Başbakan Ünal Üstel uğurladı.

Yılmaz, resmi temaslarda bulunmak ve Su Master Planı Çalışmaları Lansmanı’na katılmak üzere dün ülkeye gelmişti.

GÜNSEL'İ TEST ETTİ

Cevdet Yılmaz, ülkeden ayrılmadan önce KKTC’nin yerli otomobili "Günsel"in üretim tesislerini ziyaret etti ve Günsel'i test etti. Yılmaz, ziyarette, aracın seri üretim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ziyaret sırasında Yakın Doğu Üniversitesi kampüsünde yer alan Dr. Suat Günsel Camii'ye de ziyarette bulundu.

Cevdet Yılmaz'a ziyareti sırasında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, TC Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ve Türkiye Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da eşlik etti.

YILMAZ, KKTC'DEN AYRILMADAN ÖNCE AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Diğer yandan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet, KKTC'deki programlarının ardından, Ankara'ya hareket etmeden önce Ercan Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Güven ve istikrarın olduğu yerde başarının geldiğini ve sonuç üretildiğini belirten Yılmaz, "KKTC'de de istikrarlı, güven veren bir yönetimimiz var. Dolayısıyla biz de işbirliği içinde, birer birer projelerimizi hayata geçiriyoruz." dedi.

Ercan Havalimanı'nın, bunun en somut örneklerinden olduğunu dile getiren Cevdet Yılmaz, "Bugün açıkladığımız tarımdaki master plan yine çok güzel bir örnek, kablo bağlantısı gibi diğer projelerimiz de... Altyapıya yaptığımız yatırımlar, eğitim, sağlık, diğer bütün alanlarda iş birliklerimizi devam ettireceğiz." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye ve KKTC'de çeşitli vesilelerle bir araya gelerek, çalışmaları önceliklendirip hayata geçireceklerini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar