Muhtarlık kavgalarında 6 ölü, 62 yaralı

1 Nisan 2024

Güncelleme: 2 Nisan 2024

A
A

Muhtarlık seçimiyle ilgili kavgalarda Türkiye genelinde 17 Mart'tan bu yana 6 kişi hayatını kaybetti ve 62 kişi yaralandı. Yaralılar arasında 1 polis de bulunuyor. Bu kavgalarla ilişkilendirilen 26 şüpheliden 2'si tutuklandı.

ZgotmplZ

Türkiye genelinde 17 Mart'tan bu yana muhtarlık seçimiyle ilgili çıkan kavgalarda 6 kişi hayatını kaybetti, 1'i polis 62 kişi yaralandı. Kavgalarla ilgili muhtar adaylarının da bulunduğu 26 şüpheli gözaltına alındı, 2 zanlı tutuklandı.

ŞANLIURFA: 2 ÖLÜ  17 YARALI

Harran ilçesinde iki grup arasında muhtarlık seçim süreciyle ilgili çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Diğer ilçelerde de muhtarlık seçimi nedeniyle kavgalar yaşandı, 16 kişi yaralandı.

DİYARBAKIR: 1 ÖLÜ 14 YARALI

Sur ilçesinde muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 14 kişi yaralandı. 19 şüpheliden 12'si gözaltına alındı, 6 kişi hastanede tedavi altında.

SİİRT: 1 ÖLÜ 4 YARALI

Konacık köyünde iki grup arasında muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Baykan ilçesinde ise 1'i polis 8 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.

BURDUR: 3 YARALI

Muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

BAYBURT: 1 YARALI

Balca köyünde muhtarlık seçimiyle ilgili tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

İSTANBUL: 1 ÖLÜ

Arnavutköy'de muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan silahlı kavga sırasında bir vatandaş yaşamını yitirdi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

MARDİN: 1 ÖLÜ 14 YARALI

Görentepe Mahallesi'nde muhtarlık seçim sonuçları nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kızıltepe'de ise 11 kişi yaralandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar