İstanbul'da 29 kişinin öldüğü yangının çıkış görüntüleri paylaşıldı

4 Nisan 2024

A
A

Türkiye'de İstanbul'a bağlı Beşiktaş Gayrettepe’deki 16 katlı bir binanın altındaki tadilat yapılan gece kulübünde önceki gün meydana gelen ve 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış görüntüleri paylaşıldı.

ZgotmplZ

Türkiye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Beşiktaş ilçesi Gayrettepe Mahallesi'ndeki bir işletmede çıkan yangının çıkış görüntülerini paylaştı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabındaki paylaşımda, yangınla ilgili 2 mülkiye müfettişince yürütülen idari soruşturmanın devam ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Dün (2 Nisan) Beşiktaş Gayrettepe’de meydana gelen yangında maalesef 29 çalışan hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili iki müfettişimiz tarafından yürütülen idari soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor. Yangının ilk çıkış görüntülüleri yüreklerimizi bir kez daha yaktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet; ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Beşiktaş'ta 16 katlı bir binanın altındaki tadilat yapılan gece kulübünde 2 Nisan günü çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmiş, 1 kişi de yaralanmıştı. Olayla ilgili 3 savcı ve 2 mülkiye müfettişi görevlendirilirken, 8 kişi gözaltına alınmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar