Zahra Sokak'taki olaya karışanlara biri daha eklendi

Kamalı Haber, 29 Şubat 2024

Güncelleme: 29 Şubat 2024

A
A

Zahra Sokak'taki kavga olayına karışan bir kişi daha mahkemeye çıkarıldı. Zanlıya bir gün tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Lefkoşa'nın son dönemlerinde en popüler eğlence bölgesi olan Zahra Sokak'ta meydana gelen ve infiale neden olan kavga olayı ile ilgili soruşturmada bir kişi daha tutuklandı.

Kavga olayında adı geçen Berlin Bar’ın güvenlik görevlilerinden O.S. de tutuklanarak, mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru, zanlının 22 Şubat 2024 tarihinde saat 22:30 raddelerinde olayla ilgili daha önce tutuklanarak, dün teminata bağlanan Ş.D., E.S.K., M.H., A.A. ve aranan şahıslarla birlikte kanunsuz topluluk oluşturarak Zahra Sokağa gittiklerini söyledi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENECEK

Zanlının önceki gün adli şubeye gelerek teslim olduğunu, ifadesinde diğer zanlılarla değil kendi aracıyla önce Berlin Bar’a gittiğini, ardından yemek için Hamburg Kafeye geçtiğini söylediğini aktaran polis, zanlının beyanlarının araştırılacağını, kamera görüntülerinin incelendiğini kaydetti. 

Meselede tutuklanan 19 zanlının dün teminata bağlandığını ifade eden polis, soruşturmanın devam ettiğini ve aranan şahıslar olduğunu belirterek, bir gün süre isterken, Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının bir gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar