Uyuşturucu ekipmanları bulunan iki zanlı teminatla serbest

Kamalı Haber, 2 Mayıs 2024

Güncelleme: 2 Mayıs 2024

A
A

Birlikte kaldıkları evde uyuşturucu ve ekipmanları bulunan iki zanlı, soruşturmanın tamamlanması nedeniyle, nakit teminat şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Girne’de meydana gelen uyuşturucu madde tasarrufu suçundan tutuklanan zanlılar K.Y. ve L.E. bugün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Polis ekiplerinin zanlıların birlikte kiraladıkları evde 22 Nisan'da gerçekleştirdiği bir operasyon sonucunda, çeşitli uyuşturucu madde kalıntılarına ve uyuşturucu ekipmanlarına rastlandı.

Aramada, mutfak bankosunun üzerindeki bej çanta içinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet camdan pipo, içinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan insülin enjektörü ile şeffaf naylon içerisinde naylona sarılı yaklaşık 3 gram ağırlığında hintkeneviri, içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan metal öğütücü ile plastik kutu içinde yarım gram ağırlığında tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve 1 adet yeşil renk uyuşturucu madde olduğuna inanılan hap bulunarak emare olarak alındı.

Olayın akabinde zanlıların suçüstü tutuklandığını belirten polis, 9 gündür tutuklu olan zanlılarla ilgili soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti. 

Yargıç; K.Y.’nin 25 bin, L.E.’nin 20 bin TL nakit teminat yatırmasına, her iki zanlının da bir milyon TL tutarında şahsi kefalet senedi imzalamasına, haftada bir gün ıspat-ı vücut yapmalarına ve yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına emir verdi. 
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İLGİLİ HABERLER


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar