Üstel: Sağlıktaki sorunları Türkiye'nin desteğiyle çözüyoruz

17 Nisan 2024

Güncelleme: 18 Nisan 2024

A
A

Başbakan Ünal Üstel, sağlığa önem verdiklerini vurgulayarak Güzelyurt Hastanesi için ihaleye çıkılacağını, Girne'nin yeni hastanesinin yıl sonunda hizmete gireceğini ve Lapta ile Değirmenlik halkı için yeni sağlık ocakları yapılacağını açıkladı.

ZgotmplZ

 Başbakan Üstel, Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail ile Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Üstel, insan sağlığının önemine dikkat çekti ve kanserle mücadele konusunda daha fazla çaba gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Pandemi ve diğer uluslararası olaylar nedeniyle ilaç temininin zorlaştığı zamanlarda dahi Türkiye Cumhuriyeti'nin desteğiyle sorunların çözüldüğünü ifade etti ve hastaların gereksinim duyduğu ilaçların temin edilmeye devam edileceğini belirtti.

Ülkeye yeni sağlık merkezlerinin yapılacağını ve bu konuda çalışmaların devam ettiğini söyledi. Türkiye Cumhuriyeti'nin desteğiyle bu projelerin en kısa sürede hayata geçirileceğini belirtti.

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, Ünal Üstel'in derneğin yaşadığı sorunları çözüme kavuşturduğu için teşekkür etti ve verdiği destekten dolayı minnettarlığını dile getirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar