Ünal Üstel olağanüstü kurultayda UBP'nin yeni Genel Başkanı ilan edildi

11 Eylül 2022

Güncelleme: 11 Eylül 2022

A
A

UBP 13'üncü Olağanüstü Kurultayı'nda tek aday olan Başbakan UBP Girne Milletveili Ünal Üstel, divan tarafından Genel Başkan olarak ilan edildi

ZgotmplZ

Ulusal Birlik Partisi'nde (UBP)  Ünal Üstel devri resmen başladı.

Üstel tek aday olduğu 13’üncü UBP Olağanüstü Kurultayı'nda UBP Genel Başkanı ilan edildi.

Faiz Sucuoğlu’nun istifası üzerine bugün 11.00’de YDÜ AKKM’de toplanan kurultayda, divanın kurulmasından ardından konuşmalara yer verildi.

Divan tarafından Genel Başkan ilan edilmesinin ardından eşiyle birlikte kürsüye çıkarak teşekkürlerini ileten Üstel "Sizlere layık olmak için ekip arkadaşlarımla, yol arkadaşımla, siz değerli üyelerimizle bu yolu yürüyeceğiz. Sizlere layık olmak için elimden gelen çabayı göstereceğim." dedi.

Ünal Üstel, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile uyumlu şekilde hareket edeceğini de söyledi.  

Üstel konuşmasında muhalefetten gelen eleştirilere de yanıt vererek, “Bugün bize dil uzatanlar dün bu göreve ortak olmaları için çağrı yaptığımızda bu taşın altına elini koyma cesareti gösteremedi.” dedi.

Ünal Üstel, "iki başlılık" nedeniyle görevi bırakan Faiz Sucuoğlu'na da gönderdiği mesajda, “Bana birinci ateşten gömleği giydiren Faiz Sucuoğlu, ikinci ateşten gömleği giydiren yine Faiz Sucuoğlu, kendisine yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YDÜ AKKM’deki kurultay aile fotoğrafının çekilmesiyle tamamlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar