Ülkeye silahla girdi, Ercan'dan çıkarken yakalandı: Tutukluluğu sürüyor

Kamalı Haber, 11 Mart 2024

Güncelleme: 11 Mart 2024

A
A

Ercan'dan tabanca ve mermilerle çıkarken yakalanan zanlıya, soruşturma devam ettiğinden dolayı, 8 gün ek tutukluluk verildi.

ZgotmplZ Kamalı Haber

Ercan Havaalanından çıkış yaparken silah ve patlayıcı maddelerle yakalanan ve 8 Mart'ta çıktığı mahkemede üç gün tutukluluk verilen B.K. yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede olguları aktaran polis,  7 Mart perşembe günü Ercan Havalimanı giden yolcu kontrol noktasında görevli polis mensupları tarafından, KKTC'de turist olarak bulunan zanlının tasarrufunda 1 adet tescilsiz hava tabancası ve tabanca şarjörü ile 2 adet canlı mermi, 1 adet canlı av fişeği, 1 kama ve kını ile naylon poşet içerisinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan madde tespit edilerek emare alındığını anlattı.

Suçüstü hali gereği tutuklanan zanlı ifadesinde emareleri 21 Şubat 2024 tarihinde Girne Limanı’ndan ülkeye giriş yaparken getirdiğini söylediğini aktaran polis, silah ve patlayıcı maddelerin ile uyuşturucu maddenin inceleme sonucunun beklendiğini ifade ederek, 8 gün ek süre istedi. 

Mahkeme, zanlının 8 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar