Üç ilçede uyuşturucuya 6 tutuklama

3 Şubat 2024

A
A

Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt’ta kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan toplam 6 kişi tutuklandı.

ZgotmplZ Temsili

Üç ilçede uyuşturucu madde tasarrufundan 6 kişi tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, dün 19.30 sıralarında, Lefkoşa’da Metehan Kara Geçiş Kapısı'ndan KKTC’ye giriş yapan 26 yaşındaki A.K.’nin (E) kullanımındaki araçta, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada, 250 gram ağırlığında hint keneviri türü uyuşturucu madde tespit edilerek emare olarak alındı.

Dün 16.30 sıralarında, Güzelyurt Manisa Bulvarı üzerinde, Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından da operasyon yapıldı. Operasyon sonucu, 19 yaşındaki N.O.İ.’nin (E) kullanımındaki ve 22 yaşındaki A.M.I.B. (E), 23 yaşındaki M.B.H.M.(E) ile 23 yaşındaki A.F.H.O.’nin (E) yolcu olarak bulundukları araçta yapılan aramada, 100 miligram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulundu.

Aynı gün, 09.00 sıralarında, Girne’de Ecevit Caddesi üzerinde kullanımındaki araç ile trafik suçu işlediği gerekçesiyle, polis ekipleri tarafından kontrol maksatlı durdurulan 18 yaşındaki E.B.’nin şüpheli hareketli sonucu üzerinde yapılan aramada, 0.5 gram ağırlığında hint keneviri türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

Söz konusu 6 kişi de polis tarafından tutuklandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR


Yorum Yap

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Giriş yapmak için tıklayınız.

Tüm Yorumlar